reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

dziewczyny nie smutajcie się cycki do góry ehhh zawsze jest nadzieja wiem że ciężko jak tak nie wychodzi i przychodzi rozczarowanie teraz zacznam myśleć że to w głowie faktycznie coś w psychice

reklama
Cześć kobiety moje!! Ale dawno do was nie zagładąlam coś wydarzyło sie nowego jakąś manuska sie pojawiła. My sie mamy dobrze rośniemy i cieszymy sie z pięknej pogody. Kolejnym powodem do świetowania są dzisiejsze urodziny oliwi jak to zlecialo obudziłam sie o 5 i robiłam wspomnienia porodowe ;-) życzę wam miłego i ciepłego dnia kochane :-*

agacynda fajne to Twoje mieszkanko:) mam bardzo podobne szafeczki w kuchni tyle że góra jest jasna a dół ciemny Puchate dywany, narzuty itp są jak najbardziej w moim guście ale niestety przy naszym kundlisku nie miałyby szans na przetrwanie choćby jednego dnia :(
My w prezencie ślubnym też nie chcieliśmy kwiatów, w totka znowu szczęścia nie mamy, alkohole i czekoladki mogłyby się okazać zgubne ;) poszłam do domu dziecka i zapytałam czy czegoś drobnego im nie brakuje typu maskotki a Pani powiedziała że brakuje im na przybory szkolne bo zaraz szkoła się zaczyna także u nas goście z piórnikami, kredkami, farbkami, zeszytami itp się na ślubie zjawili ;) oddaliśmy wszystko dzieciakom i radości w ich oczach nigdy nie zapomnę :) oczywiście były też kwiaty które poźniej zawieźliśmy na groby-przesądni nie powinni tego robić bo to podobno przynosi nieszczęście :/ jak dla mnie bzdura

A co Czarni masz fajnego dla córeczki??
My chcieliśmy wino i teraz mamy pełną szafę win i szkoda nam je wypijać, aż się boję że nie powinny tak długo leżeć.

reklama
Margotka Ty się kobieto nie przejmuj, że na teście jeszcze brak II, założę się że jesteś w ciąży kochana :tak:

Dziewczyny wiecie co ostatnio stwierdziłam, że im więcej czytam o objawach ciążowych to sobie wmawiam, że je mam, jestem chyba jakaś pierdyknięta :tak:

Do góry