reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asita a też tak mam mój mąż się z mnie śmieje ze co miesiąc jestem w ciąży :p bo ciągle wynajduje sobie objawy

a ja właśnie wróciłam z miasta i kupiłam sobie śliczny żółty lakier do paznokci

Czarni 1oo lat dla córeczki Zobacz załącznik 479003

Kurzce laski pisałam już wcześniej ale nikt mi nie pomógł
chodzi o granice wyższych temp czy dobrze ustawiłam czy dzień wcześniej

Ostatnia edycja:
reklama
Asita ja mam identycznie z tym wmawianiem sobie objawów, kiedyś mi cały miesiąc nic nie było, a teraz...na tydzień przed @ już mnie cycki bolą, brzuch to norma, ale jeszcze mam nudności czasami i wszelkie inne objawy o których kiedyś czytałam - chyba popadam w paranoję:)
Agnieszka, ja bym granicę zostawiła tam gdzie jest, możesz sobie popatrzyć na moje poprzednie wykresy Obserwacja cyklu - enpr.pl to zaznaczam od momentu kiedy zaczyna iść w górę. Tak mi kiedyś Mynia powiedziała że jest dobrze.

Agnieszko ciężko ocenić granica powinna byc ustawiona gdy jest 6 nizszych temp przed skokiem i 3 po przy czym skok nie mniej niz 0,2 stopnia, a przy zaburzonych cześniej to nie wiem> owulka może być 3dni przed skokiem jak i do 3 po skoku.:tak:

Nigdy bym nie pomyślała,że zajście w ciążę jest takie trudne. Tyle jest dziewczyn co się starają, i nie wychodzi. Zastanawiam się czy kupic testy owu na ten miesiąc. Zbieram się i zbieram i dalej nie kupiłam. Mam wypróbowane z allegro ale jakos nie mogę się zebrać.

Nigdy bym nie pomyślała,że zajście w ciążę jest takie trudne. Tyle jest dziewczyn co się starają, i nie wychodzi. Zastanawiam się czy kupic testy owu na ten miesiąc. Zbieram się i zbieram i dalej nie kupiłam. Mam wypróbowane z allegro ale jakos nie mogę się zebrać.

ja osobiście poleceam mikroskop oulacyjny troche wiecej kasy sie wyda ale na 2 latat jeden wystarczy... i wykonywany cod zien wskarze ci pocztek dni płodnych i dzien owulacji...
ni trzeba sie bawić w siusianie,,, ja wykonuje w pracy przed 2 sniadaniem jest malutki :)

Bzibzioczku chyba też się pokuszę o chociaż odrobinę luzu i nie kupię tych testów. Mam 1 co mi został z kiedyś to zrobię tego dnia cyklu co w zeszłym miesiącu i tyle.

aniulka jakoś nie mogę się zmobilizowac do zakupu :-)

reklama
JA TEZ NIE MOGLAM...przerazała mnie cena praziwe 100zł ale mowie skoro niegdy sie nie wdwałam w szczegóły mojego cylku a chcemy miec dzidziusa siec warto od czegos zaczac :)

Do góry