reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Kurcze... powiem wam dziewczyny ze to meczące oczekiwanie na dzien w ktorym mozna wykonać test :( wy to już pewnie przechodziłyście ja w tamtym miesiacu robiłam test ale tak mocno nie nastawiałam się na to ze moze cos wyjsc jak teraz..
W pracy siedze i ciagle mysle... a test nawczesniej za tydzien w piatek dopiero...pewnie bedzie to najdluzszy tydzien :(

reklama
aniulkas to tak jak u mnie, ja tez mam termin @ na za tydzień (to jest ta wersja najdłuższa, bo mam nieregularny) i też czuje, że jestem i się nakręcam, chociaż moja druga połowa zaprzecza, że jestem w ciąży :zawstydzona/y:

aniulkas to tak jak u mnie, ja tez mam termin @ na za tydzień (to jest ta wersja najdłuższa, bo mam nieregularny) i też czuje, że jestem i się nakręcam, chociaż moja druga połowa zaprzecza, że jestem w ciąży :zawstydzona/y:
Mój mężulek mowi ze na pewno się udało... chciałabym pozostać przy jego wersji...ale różnie może być.
ja w piątek mam 28 dzien cyklu ale chyba ten cykl bedzie tez dłuszy bo dni plodne sie przesunęły.
A BZIBZIOK te recepta by była chyba najlepsza :) do wykupienia dla tych którzy naprawde tego pragną... dałabym nawet dużo pieniążków by tylko miecmaluszka...

Hej. Ja wczoraj u babci w ogródku warzywka pieliłam i tak tylna grupa mięśni uda boli, że szok. A jutro ma być upał i jadę do mamuśki i jej taras opielę i przy okazji, ze słonka skorzystam. A popołudniu na ślub do koleżanki i koniec dnia. W niedzielę Pawcio na rybki z kolegami a ja nad jeziorko dojadę na plażę z Oliwką. I może już jutro auto będzie zrobione. Jyeeehh...Agacynda piękne te mieszkanko wasze. Dziewczyny ja nadal zaciskam kciuki mocno i nie puszczę dopóki któraś nie napiszę o dobrych wieściach. Także bardzo się zlitować nad moimi dłońmi, żeby odparzenie się nie narabiły i pisać o pozytywnym teście.

reklama
Ja mam problem bo nie wiem kiedy wziąć duphastone a mój lekarz ma urlop do 15 lipca, a nie chciałabym bym dostać bo 20 mamy wesele w Olsztynie a z Olsztyna chcemy jechać prosto nad morze,
A co z Królewną się dzieję?

Do góry