reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam się już weekendowo jak dla mnie:)
Dziś udało mi się wyjść wczesniej z pracy - jakoś tak sprawnie mi dziś poszło z dzieciaczkami. Część też nie przyszła ze względu na zakończenie roku w szkołach.
Teraz czekam na męża i idziemy na spacerek na obiad do pizzerii niedaleko nas. A wieczorem wracam do Was, bo mąż ma imprezę firmową a ja wieczór wolny - dla Was:)
U mnie temp zaczęła rosnąć, choć przyznaję bez bicia,że w tym cyklu nie mierzę systematycznie;)
Za to od wczoraj piersi bolą jakby jutro miała być @, dotknąć ich nie mogę, a to przecież dopiero po owulce:| nie wiem co jest grane...

reklama
Asita jak masz racje to przyjade i Cie wycałuje normalnie hehe ..ale martwi mnie ten brak objawow..czytalam sobie w nocy inne fora to dziewczyny pisza o bolach piersi a moje sa mniejsze..nic nie bola..nic no..tylko tak jak wspomniałam z dniem w ktorym @ powinna być to brzuszek przestał boleć :szok:

trzymam za słowo :-D
jak już wcześniej wypominałam o mojej koleżance to ona też żadnych objawów ciążowych nie miała :-D dostała je jakoś tydzień później :-)

Asita dobra trzymaj trzymaj a ja Ci mowie ze pojawie sie u Ciebie z testem w dloni hehe... wiecie co jestem jakas podbudowana tym ze moze sie udało... :tak: mam jeszcze pare minut dla Was klientka jest na 16 na paznokcie .. wiecie co pomylily mi sie godziny ciagle mysle ze jest pozniej a to dopiero 15..

Czarni super, że się odezwałaś:) rośnijcie zdrowo:* a czy na naszym rodzimym wątku dla zafosolkowanych coś się dzieje? dziewczyny się meldują czy tylko na deklaracjach się skończyło??
No i sto lat dla Oliwci!!

Frutty trzymam w takim razie mocno kciuki!! &&& byle do poniedziałku:)

No i w dalszym ciągu za margotkę i zonqę oczywiście:)

ja już chyba po porządkach 1/5 strychu posprzątana kilka kartonów ciuchów i zabawek przygotowana do wywiezienia a końca nie widać ale jest światełko w tunelu

Ja już się na ciąże nie nakręcam jak będzie i się spóźniać @ ze dwa dni to dopiero za testuje i tak i tak jestem umówiona do lekarki dopiero na 12 lipca

Ostatnia edycja:
kochane wszystkiego dobrego dla was! ja się wyłączam..pęcherzyk się zapadł, nie będzie owulacji i bejbika..clo od następnego cyklu..odewę się jak zajdę w ciąże...mam nadzieję że kiedyś to nastąpi..buzia!

Kobiety- Was przeczytac- to tylko z kubeczkiem kakao:) gaduly :p

tyle sie watkow utowrzylo ze ja jak zwykle pomieszlam co komu...

mieszkanko super- Agacyndy?(
dziewczyny mi sie tutaj prosze neizalamywac naprawde- nie opadac z sil i sie nie poddawac.
Frutty-cos mi sie zdaje ze u Ciebie cosik kielkuje...

Ja dzis caly dzienw trasie- najepierw bylam u znjomej w innym miescie- bylo bardzo fajnie, potem szybko musialam wracac bo na 16 grill u mojej cory w szkole..oczywiscie podczas grilowania rozpetala sie burza tysiaclecia- grill rozstawiony, kielbaski sie griluja dzieci czekaja na jedzenie - a tu leje jak z cebra, wieje, grzmi pioruny trzaskaja -masakra! rozstawilismy parasol ogrodowy nad grillem- tak wialo ze dwoch tatusiow go trzymalo, Juzmaz ciagle dorzucal rozpalki pod grilla zeby nie zgasl, a jai kilka mam proibowlaysmy cos ugrilowac- miedzy piorunek grmzotem, piskiem dzieci, i ulewa...kielabaske jadlam majac mokre nawet majtki..ale co tam! fajnie jest:p

co do wozka- wozek kupilam za symboliczna kwote- od kolezanki- a bylo to tak...3 miesiace temu o zadnym dzieciaczku slyszec nie chcialam...bylam u kolezanki na kawie i ona mowi sluchaj bo ja wozek chce sprzedac- ale jak chcesz to zatrzymam dla ciebie- a ja mowie a co ja tam bede wozic Pipke?? i ha ha hi hi i konec tematu. Przyszlam do domu- i mowie do Juzmeza- wiesz Gosia pyta czy wozek ma sprzedac po Maxiu czy zostawic dla nas- Juzmaz(wieeeeelki znawca wozkow dzieciecych:p) mowi- a jaki to wozek- no to ja mu mowie- taki a taki, model takia ataki, kolor fioletowy. oczywiscie wszytko to mowilam - bo mi sie ta cala sytuacja z wozkiem wydawala szalenie zabawna, a Juzmaz- a no to powiedz zeby zostawila to sa dobre wozki- ja oczyw s lup- i mowie he? a on no co? dobry wozek, dobrej marki-a ja ale po co nam wozek? a on- a po co sa wozki a ja- ale nie mamy dziecka malego- a on no to miejmy....i od tamtej pory chce dziecko. :) a wozek juz jest :p ale nim nie jezdze spoko loko:p

die_perle wózek jako amulet na szczęście do staranek masz jak znalazł :) i kolor neutralny-fiolet dobry i dla chłopca i dla dziewczynki :) za to moje dziecko pojadło u dziadka jagód i w ciągu 5 min chyba z 10 razy usłyszałam na ulicy dziecko Pani zmarzło-aż usta ma sine.. :/ nie ma jak to dobre rady, zwłaszcza że na dworzu chyba ze 30 stopni będzie..

Frutty trzymam kciuki !! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ale tu pusto i cicho dziś... dziewczyny gdzie jesteście??;)
ja to mam pecha jakoś, jak ja jestem to Was nie ma i na odwrót:(

Mąż już pojechał, ja sobie zrobiłam koktajl owocowy i chyba jakiś film babski sobie włączę... może jedz, módl się i kochaj.. hm..

Ostatnia edycja:
Do góry