zonqa
Szał, dziki szał...
Bzibziok link jest u mnie w sygnaturce
sihaya a nam się marzy wyjazd do chorwacji i to bardzo ale póki co nie ma jak
sihaya a nam się marzy wyjazd do chorwacji i to bardzo ale póki co nie ma jak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

brzuch pobolewa, ale juz nie tak mocno jak ostatnio. mam nadzieje, że jak juz małpy tyle czasu nie ma to sobie jutro odpuści na to weselko

Dzisiaj moja najukochańsza cioteczka ma imieniny (dała mi mieszkanie w blokach 42 m2) więc stwierdziłam a co tam upiekę jej 2 placki
i z mężem kupiliśmy jej rower bo chciała a samo nie mogła się zmobilizować, a więc będzie miała suprajsa dzisiaj