• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Zazdroszczę planów wyjazdowych, ja się teraz czuję prawie jak bez ręki bo nie mam kompletnie żadnych planów urlopowych:(
a z tym bólem to już mnie to wnerwia bo od tygodnia mnie bolą cycki i brzuch zupełnie jak przed samym okresem. I bardzo bym chciała aby ktoś mi to wyjaśnił bo zaczyna mi się wydawać, że popadam w paranoję i że sobie coś wymyślam

hej laseczki. u mnie przygotowania do jutrzejszego weselka na całego. zrobiłam sobie paznokcie i pisac nie umiem:-D brzuch pobolewa, ale juz nie tak mocno jak ostatnio. mam nadzieje, że jak juz małpy tyle czasu nie ma to sobie jutro odpuści na to weselko:tak:

BZIBZIOCZKU co do win to my pytalismy czy maja jakies ulubione, no i powiedzieli, że im to obojetne czy bedzie wino, czy bedzie martini, czy nalewka, czy ajerkoniak itd. chodzi o to byle by nie kwiatki. dobrze, że pudełko zamknięte bo wsypałam tam cukierki i mnie kuszą:-D

AGUŚ przykro mi z powodu tego zainikajacego pecherzyka:( tulę

trzymam kciuki za wszystkie testujace!! bedzie dobrze. odezwę się może w niedziele. buziaki:*

mi właśnie siora napisała - pozdrowienia z plitvickiej sedry:) też są w drodze do chorwacji;)mieliśmy razem jechać, no ale niestety ja o szansach na urlop dowiedziałam się jak oni mieli już wszystko zabukowane, ehh...

domik udanego weselicha! poszalej kochana, bo jak zafasolkujesz to już nie będzie tak łatwo;)

Bzibzioku ja też nie wiem co jest grane ale staram się o tym nie myśleć i nie zastanawiać... wkurza mnie to jedynie, gdy się zapomnę, dotknę albo mąż przytuli a tu boli:/ ciekawa jestem jedynie czy tak będzie do samej @...
odpaliłam film...mmmm.. ależ on jest smakowity:) aż tu czuję te zapachy, aromaty, smaki.. no i te kolory, widoki...muzyka! uwielbiam takie filmy, jak ja to nazywam "dla zmysłów":)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewoje, ja dopiero z pracy wróciłam... :o
ludzi w sklepie tyle, że oszaleć można. ostatniego klienta o 21.15 wypuszczaliśmy, a sklep do 21 czynny. zanim się rozliczyłam, przebrałam i posprzątałam to już 22 była... brat chciał żebym na grilla wpadła ale sił już mi zabrakło a taką miałam ochotę... cały dzień w pracy, nic z dworu nie skorzystałam... trażik. jutro też nie skorzystam, bo mieszkanie muszę sprzątnąć we wrocku... dopiero w niedzielę nad wodę pojadę. heeelp....

Die_perle to pomysłowy ten Twój Juzmaz, że o Dzidziola się staracie ;-)

Zonqa, Frutty, Margotka trzymam kciuki aż bolą &&&&&&&&& :-)

Dziewczyny witajcie wieczorkiem:) ale dzien..gdy zamykałam salon znjome wpadly zabraly mnie na piweczko..troche mi glupio ze pilam te piwo a o malenstwo sie staramy..i w dodatku tak mnie zmulilo ze az mi slabo a nawet calego piwa nie wypilam.moze ja sie przytrulam czyms?czekam z utesknieniem na ten poniedzialek bo wydaje mi sie najbezpieczniejszym terminem ..
ale tu spokojnie jest..
zonqa jakie piekne cuda! czy ja bede mogla u Ciebie zamowic ? i cenowo jak to wyglada ;-) i ogolnie wam powiem tak na wieczor ze uwielbiam was dziewczyny i zycze Wam by kazda z was miala w sobie malenka istotke jak najszybciej:)

hej laski ja dopiero wróciłam z mieszkanka i dzisiaj fugowaliśmy łaziankę,niby taka lekka robota a ja padam ze zmęczenia marzę tylko o łóżku

trzymam kciuki za testujące &&&&&&&&

dobranoc

reklama
Witam wszystkich :-)
Ja jestem strasznie zmęczona wczoraj a w sumie dzisiaj do 2 w nocy robiłam placek i tort a że na galaretce to musiałam czekać aż ciut stężeje :wściekła/y: Dzisiaj moja najukochańsza cioteczka ma imieniny (dała mi mieszkanie w blokach 42 m2) więc stwierdziłam a co tam upiekę jej 2 placki :tak: i z mężem kupiliśmy jej rower bo chciała a samo nie mogła się zmobilizować, a więc będzie miała suprajsa dzisiaj :-D
Więc kochane całuje was mocno i odezwę się jutro po południu :-D
Miłego dnia i stosunkowo udanej nocy :tak:
Buziaczki :*****
aha trzymam kciuki za testujące :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry