Taaaa, zdecydowanie wyczerpałyśmy Sihaya... Ajj trudno się mówi, trzeba się starać o tego pierworodnego, nie?lub pierworodną
![]()
No baaa:] bez ustanku i ograniczeń
Aniulkas wróciłam z poczty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Taaaa, zdecydowanie wyczerpałyśmy Sihaya... Ajj trudno się mówi, trzeba się starać o tego pierworodnego, nie?lub pierworodną
![]()
Futty... nic co bym napisała na pewno nie zmniejszy Twojego bólu i irytacji ale... musisz być silna. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie tego uczucia, kiedy wiesz, że było Was dwoje w jednym ciele a teraz jesteś tylko Ty.
Facetem ... nie przejmuj się... kawał chama i buraka. Nawet jeżeli sam to w jakiś sposób przeżywa (co nie jest wykluczone) to zachowanie się w taki sposób niczego nie usprawiedliwia. Taka sytuacja wskazuje, że raczej nie byłby odpowiedzialnym paertnerem i ojcem... więc po co w ogole miałby być ??
Spróbuj się wyciszyć, odpocząć, zmienić środowisko. Może wyjedź gdzieś na tydzień albo dwa. Np. do rodziny albo po prostu przed siebie nad morze albo w góry. Powinnaś teraz mieć L4 więc wykorzystaj je do nabrania sił. Trzymam za Ciebie kciuki i przesyłam dobrą energię.
Kasieńka witaj.
U mnie nadal @ brak. Od 3-4 dni mam dość gęsty, biało-żółtawy śluz w środku i odrobinę na bieliźnie. Boli mnie podbrzusze tak nad kością łonową i miedzy kośćmi biodrowymi. Czasami ciągnie mnie w pępku. Jak zaczynam kichać i napną mi się mięśnie to czuję wszystko tam pod spodem. No i brzuch jest jakby twardszy. Bolą mnie trochę sutki, a piersi mam jakby pełniejsze ale jakoś nie szczególnie.
Szczególnie dziwne jest to, że testy nadal nie wychodzą, więc wczoraj zapisałam się do Pani Dr. Kazała mi zrobić morfologię z OB i beta HCG. Robiłam wczoraj. Pani wykonująca badani zrobiła mi siniak na pół ręki... Dzisiaj pojechała odebrać wyniki (u mnie wiozą do innego miasta) i co... jest sama morfologia !!! No mało mnie szlak nie trafikazali mi zadzwonić jutro, że może w laboratorium zapomnieli wynik przekazać ale coś czuję że pewnie nie zrobili !!!
jak tak będzie to każe im zrobić drugi raz bo to w końcu 40 zł! a jak nie to każę zwrócić pieniądze
A jak nie będzie fasolki to muszę z Panią Dr. ustalić co się dzieje i jakieś leki wzić bo to tak nie możę być, że nie wiadomo kiedy co jak i w ogóle!!!
Frutty tak mi przykro debilami się nie przejmuj faceci myślą innymi kategoriami ściskam mocno i trzymam kciuki :*
za przyszłe testujące trzymam kciuki :*