Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Frutty kochana bardzo Ci kibicowałam chociaż po cichutku. Wiem,że twojego bólu teraz nic nie ukoi ale z czasem będzie lepiej. Draniem się nie przejmuj nie był wart złamanego grosza. zasługujesz na kochającego super faceta a nie niedojrzałego drania.
Pamietaj,że my tu zawsze na Ciebie czekamy.
Pianko i Myniu cycki dalej bolą, sutków nie mogę nacinąć bo bolą,że syczę, a cycki ogołnie twardziaki sa.
Miałam takie w poprzedniej ciąży ale ze 3 dni przed datą @ a teraz mam od owulki więc nie mam zielonego pojęci czy coś kiełkuje.
Zatestuję 9 dpo czyli za 2 dni. :-)
Frutty z całego serca współczuję... i jestem z Tobą sercem kochana... aż nie wiem co napisać, bo dużo przykrości Cię spotkało w tak krótkim czasie... nie wiem czy istnieją takie słowa, które mogły by dać ukojenie... odpocznij i poukładaj swoje myśli, my tu czekamy na Ciebie. Buziaki i dużo zdrówka! Daj znać co z jajnikami...
tule