reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

kiedyś pisałam że na plażę chodzimy z córcią może dlatego :))
ale my niestety tylko nad jezioro

Moja niunia właśnie do mnie podeszła i daje mi taką ulotkę z jedzeniem i mówi " widzisz mama to musisz jeść żeby dzidzia się już urodziła ". OO jak ja bym chciała żeby to takie łatwe było

reklama
Dzień dobry :)

Zapomniałam wczoraj nową staraczkę powitać :) a więc Noelle witaj :-) gdzie pracujesz, że na nocki chodzisz? Lekarz? :-D

Cześć dziewuszki
liczyłam na skok temperatury dziś ale nie ma :( ehhh czyli jednak się rozregulowałam i muszę do lekarza iść.
Agnieszka, fajnie:) Teraz najprzyjemniejszy okres, wybierania wszystkiego :)
Ja wczoraj dorobiłam się lodówki :) i mogłam wypić zimne piwko:)
O kurcze... to przecież mogło zaburzyć temperaturę...

Hello moje okrutne dziecko wstało 7.45 a teraz sobie dosypia w najlepsze cwaniara a ja ledwo na oczy patrze wrr widząc po temp w cieniu o tej godzinie zapowiada się kolejny upalny dzień ech usmażę się w końcu :)
Wczoraj koleżanka urodziła synka i jestem pełna podziwu dla niej bo ona takie chuchro a mały 4,400 ważył i dała radę na oko to ona wygląda jakby niewiele więcej od niego ważyła :D także czapki z głów!
domik tylko się cieszyć że masz objawy zobacz jaki stres by był gdyby nic się nie działo dopiero zamartwiałabyś się wtedy o dzidziola, daj znać jak wyniki na pewno wszystko pięknie i jesteście zdrowi jak rybki :)
Asita kochana co tam gorąco spójrz na swój suwaczek widzisz tam ta 1 ? ;D od razu lepiej co? ;) Asitka za to ja mam do morza 40min spacerkiem ;)
Noelle dzień dobry a raczej dobranoc ;) powiem Wam że z pracy najbardziej właśnie tęsknie za nockami..
Właśnie kobitki czym się zajmujecie? niektóre wiem ale nie wszystkie ;)
Agnieszka no to teraz najprzyjemniejsza część remontu! powodzenia żebyś dostała wszystko co Ci się spodoba i pięknie urządziła Wasze gniazdko
Mynia nie no lodówka na takie temp to podstawa, teraz możesz się skutecznie chłodzić albo schować w niej na chwilę Figielka żeby ostudzić jego gorący temperament ;)

Agnieszka, mam nadzieję, że będzie jutro:) Póki co umówiłam się do mojego gina na 30 sierpnia, długo czekam, mogłabym pójść nawet jutro i by mnie przyjął ale nie będę może popłochu siać, co? Jak myślicie? Czy pójść, i jakby powiedział jak brać luteinę na regulację to już w następnym cyklu bym brała i mielibyśmy szansę...
Ehh skomplikowane to wszystko.
Tak czy tak zarezerwowałam bilet na 25 sierpnia do Geteborga:) Niech się dzieje co chce :)
Pianka co do kota to wszyscy dookoła mi mówili, że on jest niegrzeczny a ja myślałam, że jest jak każdy kot:) Dopiero teraz dociera do mnie że on faktycznie wyjątkowo krnąbrny hultaj... Chyba ten sam mechanizm działa u rodziców rozpuszczonych dzieci :) mam nadzieję, że skoro już nauczę się na Figlu to dzieci przynajmniej nie rozpuszczę :)

Popatrzyłam sobie na moje cykle sprzed tego rozregulowania, nawet w takim innym programie, w którym prowadziłam obserwację dwa lata temu i faktycznie skoki miałam przeważnie między 15 a 17 dc więc jakby był jutro a nawet pojutrze to załapałabym się na normalny cykl wreszcie :)

reklama
Myniu to może faktycznie jutro przyjdzie skok :) a z Figielkiem to przynajmniej masz wesoło :D ja właśnie uwielbiam takie łobuzy a nie te poduszkowce rozlazłe my z psiakiem tez mamy wesoło :) a wczoraj wchodzę do kuchni a moje dziecko siedzi i myje sobie buźkę wodą z psiej miski...a już najdokładniej szorowała język :/

Do góry