Agacyndo szkoda  Byłam pewna, że zaciążyłaś. Tulam mocno:*
 Byłam pewna, że zaciążyłaś. Tulam mocno:*
Ja się trochę podłamałam dziewczyny. Byłam u gina sprawdzić czy już była owulka, bo w końcu 16dc a ja nic nie czułam, tempka lekko skoczyła i to wszystko więc poszłam. I co się dowiaduję, że owulacji jeszcze nie było, w pierwszej chwili się cieszę, bo z M się widzę w sobotę więc jest szansa ale później słyszę, że największy pęcherzyk ma zaledwie 11mm! Gin mówi, że wszystko w porządku i że urośnie jeszcze, ale coś mi się wydaje, że te cykl będzie bez owulki, bo to trochę za mały pęcherzyk jak na ten dzień cyklu, gdzie ja mam cykle 28-29dni to już powinna być owulka... A licząc, że pęcherzyk przyrasta średnio 2mm na dobę to ja owulkę bym miała dopiero 22-23dc! A inna sprawa, że przy CLO powinny rosnąć więcej, nawet do 4mm na dobę. Także na mnie nie liczcie w tym cyklu, nawet nie mam co się nakręcać.

Byłam pewna, że zaciążyłaś. Tulam mocno:*
 Byłam pewna, że zaciążyłaś. Tulam mocno:*Ja się trochę podłamałam dziewczyny. Byłam u gina sprawdzić czy już była owulka, bo w końcu 16dc a ja nic nie czułam, tempka lekko skoczyła i to wszystko więc poszłam. I co się dowiaduję, że owulacji jeszcze nie było, w pierwszej chwili się cieszę, bo z M się widzę w sobotę więc jest szansa ale później słyszę, że największy pęcherzyk ma zaledwie 11mm! Gin mówi, że wszystko w porządku i że urośnie jeszcze, ale coś mi się wydaje, że te cykl będzie bez owulki, bo to trochę za mały pęcherzyk jak na ten dzień cyklu, gdzie ja mam cykle 28-29dni to już powinna być owulka... A licząc, że pęcherzyk przyrasta średnio 2mm na dobę to ja owulkę bym miała dopiero 22-23dc! A inna sprawa, że przy CLO powinny rosnąć więcej, nawet do 4mm na dobę. Także na mnie nie liczcie w tym cyklu, nawet nie mam co się nakręcać.

A i następne czekają w kolejce (Agacynda, kciuki ode mnie).
 A i następne czekają w kolejce (Agacynda, kciuki ode mnie). Właśnie wyczytałam, że jak pęcherzyki nie rosną lub rosną za mało to objaw PCO
 Właśnie wyczytałam, że jak pęcherzyki nie rosną lub rosną za mało to objaw PCO