reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

No jak to co? Dwie krechy! :tak: Innej opcji kochana nawet nie ma! Wczorajszy test też sobie zaznacz na wykresie jako pozytywny :)

reklama
poł nocy nie przespałam!:no: ja nie wiem co się dzieje. nie dośc, że spac nie mogę to jeszcze mnie brzuch bolał:( aż się przestraszyłam. i ciągle mnie coś kłóje i ciągnie...eh... jak na poczatku ciąży spac mogłam wszędzie to teraz w nocy mi się włączyło oglądanie sufitu:angry:

agacynda może to opóźnienie przez to, że nie brałaś dupka?? lekarz kazał Ci odstawic czy sama tak zadecydowałas??
noelle czekamy na te piekne kreseczki:)
asita odpusc trochę mężowi bo go zajedziesz:-D

IMG_0468.jpg trochę nie wyraźne ale przedstawiamy sie w 12 tygodniu i 1 dniu ciąży:)

Agacyndo dziekuje kochana! Ni trac nadzieji na ten cykl.
domikcw piekny profil:D Prezentujecie sie z fasolka pieknie:*

Zatestowałam i oto co wysikałam;

testtt.jpg

Dziewczyny teraz to widze:szok: Żem sie powyła na całego.Nie moge w to uwierzyc!!!!Tak wogole to mąz mnie przylapał na ogladaniu wyniku, i teraz nosi ten test ze soba po calym domu( musialam go sila zmusic zeby oddal co by Wam fotke zrobic). no i ja teraz mam zdjecie a maz test!! Bede musiala sobie drugi wysikac:D

Domikcw nie ma opcji żebym mu odpuściła :-) za bardzo mi zależy, zresztą jemu też, dlatego nieraz muszę mu przypomnieć że żeby były większe szanse na dzidziusia to musimy kochać się co najmniej co drugi dzień :tak:
Piękny masz ten brzuszek :-D też chcę taki..... :-(

Noelle gratuluje i spokojnych 9 miesięcy :-)

reklama
Do góry