Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Noelle to teraz to już można Ci chyba pogratulować, co? Ale ja i tak wiedziałam, że Ci wyjdzie krecha bo innej opcji nawet nie było A owulkę musiałaś mieć wcześniej kochana To teraz już możesz sobie zaznaczyć na wykresie oba pozytywne testy
asita, margotka juz niedługo bedziecie miały takie brzuszki uda się zobaczycie!!! agacynda pewnie organizm przyzwyczaił się do dupka a tu dupka blada pani zapomniała zjeśc
noelle ogromne gratulacje!!!! piękne kreseczki!!! spokojnych i zdrowych 9 miesięcy życzę!!!!:*:*:*
Gratuluje noelle. Ja szybko stukam z komorki w pracy tak ze przeprazzam za bledy.u mnie chyba temp zaburzona bo obudzilam sie o 3.30 potem o i po krecemu sie przez 15 minut znierzylam temp. Raczej uznam za zaburzona.testowalam ale zasadniczo chyba negatyw cos tam szarego sie pokazalo i zniknelo wiec nie moge tego uznac. Sikne po pracy kolo 16
Sailor_Moon dziekuje kochana! a jaka byla ta temp?u ciebie?
To bede czekac na wiesci z sikania popoludniowego!! Kochana trzymam kciuki!!!! Cos czuje ze ten cykl rowniez bedzie nalezal do Ciebie!!
Noelle gratuluję bardzo mocno
Sailor za Ciebie skarbie trzymam również kciuki musi się udać.
ja dzisiaj czekam na @ wredna . temperatury dalej nie mierze bo moj maly szyszek nabawil sie zapalenia ucha skrecilo go masakrycznie glowke ma przekrzywiona na prawa strone i nie da rady chodzic bo ma zaburzenia rownowagi. dzisiaj jade na drugi zastrzyk z nim. caly czas spi ze mna. a nie spie wogole 2 dobe. wiec ze stresu @ moze mi sie przesunac w sumie.
a jakbym dzisiaj @ nie dostala to maz dzisiaj mowi do mnie z rana ze jak wroci z pracy to bedziemy swietowac moje imieninki