Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zawieszone staraczki do odwołania:
Edyta01.................@15.04.2012 (2)
karola_2907............@08.06.2012
Mynia.....................@10-11.08.2012 wieszam się do sierpnia lub września
Frutty...................@ zawieszona.
kejtis......................@ 05.08.2012 (7) wieszam się
Dziekuje Wam dziewczyny!!! :*:*:*:*
Ja uciekam,niestety obowiazki wzywaja;/ Teraz to bym posiedziala i nacieszyla sie ta chwilą ale coz ,dzisiaj grafik peka mi w szwach:/
ale zajrze za jakies 3-4 godzinki zeby zobaczyc co tu słychac
Hej Noelle niedowiarku piękna kresunia! teraz już chyba nie masz wątpliwości widzisz czasem to dobrze jak się cykl pogmatwa :* jeszcze raz gratuluję! domik brzuchol pierwsza klasa Asita determinacja na całego ;D teraz to jest taka fala że jedna za drugą będą zaciążać nie naliczymy się tych kresek Sailor jak dobrze że Ciebie nie trzeba upraszać o sikańce dobrowolnie zaspakajasz naszą ciekawość Mynia hallo?!
A moja szarlotka o dziwo wyszła, także idę zalać kawusię i obeżreć się na całego ;P
Hej dziewczynki!
Ja rylki na chwilebo przez teelefon na wyjezdzie ( wieczorwm juz bede w domu wiec odpisze wszystkim :-) i pogratuluje.
Pomimi wyjazdu prowadze caly czas obserwacje i mam taku wykres Obserwacja cyklu - enpr.pl. Co o tym myslicie? Zwroccie prosze uwage na ostatnia temperature bi tak o6.30 mialam 36.69 a pozniej o 9.30 ( przysnelam sobie) wyszla ki na term 36.9 !!! Wprowadzilam korekte na 36,75.... Dodatkowo od 4 dnik tak mnie boli jajnik ze promieniujevaz do krzyza i mam strasznie duzo bialego gestego sluzu....
Hej dziewczynki!
Ja rylki na chwilebo przez teelefon na wyjezdzie ( wieczorwm juz bede w domu wiec odpisze wszystkim :-) i pogratuluje.
Pomimi wyjazdu prowadze caly czas obserwacje i mam taku wykres Obserwacja cyklu - enpr.pl. Co o tym myslicie? Zwroccie prosze uwage na ostatnia temperature bi tak o6.30 mialam 36.69 a pozniej o 9.30 ( przysnelam sobie) wyszla ki na term 36.9 !!! Wprowadzilam korekte na 36,75.... Dodatkowo od 4 dnik tak mnie boli jajnik ze promieniujevaz do krzyza i mam strasznie duzo bialego gestego sluzu....
Pianko chciałabym zaciążyć w tym cyklu, ale pewnie znowu nic z tego nie wyjdzie, ale co tam męża i tak wykorzystam, :-) teraz mam taki bały śluz kaszkowaty, czy to może oznaczać że nie długo owulacja????