reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agnieszko podobno w kolejnej ciąży wszystko szybciej idzie no i wiadomo czego się spodziewać bo w pierwszej ciąży to miałam problem czy to na pewno są ruchy dziecka czy mój przewód pokarmowy :D a ja bardzo szybko poczułam córcię pierwsza ciąża i też w 16 tyg już wierzgała tak że mąż pod ręką czuł :) ale z USG wychodziła na starszą także nie wiem czy nie była wcześniej zmajstrowana niż mi się wydawało może stąd tak szybko :)

to szybko czułaś ja poczułam pierwsze w 18 /19 tc

reklama
Margotko co do testów to piszą chyba na nich, że one pokazują jedynie pik LH po którym zazwyczaj przychodzi owulacja ale nie musi przyjść... tak jak pisałam nie dawno o tych nieudanych podejściach do owulacji... tak samo jest ze skokiem temperatury on nie świadczy na 100% o odbytej owulacji. W fachowych książkach piszą, że 100% pewności co do tego czy owulacja była czy nie można mieć jedynie w momencie kiedy podejrzy się ją na usg dokładnie w jej trakcie na co są minimalne szanse, a drugim bezapelacyjnym dowodem na owulację jest ciąża. We wszystkich innych przypadkach ani monitoring ani mierzenie tempki ani testy LH nie dają takiej pewności...

hej

no to i ja się pochwalę swoim ogromnym brzucholem:zawstydzona/y:

068.jpg072.jpg

Noelle ogromne gratulacje i zapraszamy na kwietniówki :laugh2:

no to ja też przesyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jakie piekne brzuszki:D:D Dziewczyny rewelacja,naprawde pieknie wygladacie!!

zonqa kochana,poobliczałam termin na kalkulatorach dostepnych w necie i wychodzi 1maj:szok:

Ja to bede sie jeszcze testowac .Tylko nie wiem kiedy ta kreseczka bylaby ,chociaz w teorii ,grubsza.kiedy robic test??jakies sugestie??

reklama
Do góry