reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Chyba się skuszę na tą z kapusty a mix sałat jest super też gp uwielbiam 

Noelle1986
Fanka BB :)
Bzibziok Fajny weekend Wam sie zapowiada:-)A ja kurcze weekend w pracy
Za co mnie tak pokarało to nie wiem
może chociaz spokój bedzie,szefostwa brak to chociaz tyle;D My dzisiaj smigamy na grila do znajomych,trzeba korzystac ,kto wie ile jeszcze tej pieknej pogody nam zostało

Za co mnie tak pokarało to nie wiem
może chociaz spokój bedzie,szefostwa brak to chociaz tyle;D My dzisiaj smigamy na grila do znajomych,trzeba korzystac ,kto wie ile jeszcze tej pieknej pogody nam zostało
Ostatnia edycja:
Noelle tak, kupiłam 3szt. o czułości 10ml/ul, były jeszcze 20ml/ul ale wiadomo że im czulsze tym lepsze 
Bzibziok to też moja pierwsza stłuczka po 8 latach posiadania prawo jazdy i to jeszcze ze znakiem
teraz to śmiać mi się już z tego chce. Mąż był, zamienił się ze mną na auta i pojechał moim rozwalonym do domu.

Bzibziok to też moja pierwsza stłuczka po 8 latach posiadania prawo jazdy i to jeszcze ze znakiem
teraz to śmiać mi się już z tego chce. Mąż był, zamienił się ze mną na auta i pojechał moim rozwalonym do domu.Pianka
Agnieszka kciuki zaciśnięte za udaną wizytę &
Margotka mam nadzieję że Tobie nic się nie stało? a z taką temp to zostaje się tylko cieszyć ale narazie ciiii..
Sailor super
a rybkę to najbardziej lubię albo ze zwykła kapuchą kiszoną albo z sałatką porową
Sihaya witamy po urlopie
Mynia pewnie pierogi od rana lepi
Noelle a u nas już się pogoda zepsuła :/ a i tak mąż mi weekend pracuje także bez planów
Margotka mam nadzieję że Tobie nic się nie stało? a z taką temp to zostaje się tylko cieszyć ale narazie ciiii..
Sailor super
Sihaya witamy po urlopie
Mynia pewnie pierogi od rana lepi
Noelle a u nas już się pogoda zepsuła :/ a i tak mąż mi weekend pracuje także bez planów
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
już po pobraniu krwi małej ale był płacz pani jeszcze nic jej nie zrobiła a to już wyła , a mi się tak z niej śmiać chciało 
wizytę u lekarza mam ok 15
Margotko piękny wykresik
wizytę u lekarza mam ok 15
Margotko piękny wykresik
Noelle1986
Dziewczyny ja chyba sobie odpuszczę mierzenie temperatury bo denerwuje mnie to że nie idzie w górę w tym cyklu i nie potrzebnie się stresuje co mówicie?????
Asita widziałam, że Twój pierwszy cykl na enpr liczył 37 dni, może teraz też taki będziesz miała i dlatego tempka jeszcze nie wzrosła, bo owulacji jeszcze poprostu nie było. Ja bym mierzyła na Twoim miejscu nadal, żeby zobaczyć kiedy będzie ten skok, a wydaje mi się że już na dniach będzie

reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Noelle jak będzie drukarka sprawna to dostane bo w ostatniej ciąży jak byłam to nie była wiecie NFZ