reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
margotka86 to w sumie niedaleko :) Asita no muszą być II krechy... ale ja się zbytnio nie nastawiam, jeszcze muszę zaliczyć gina jakoś w przyszłym tygodniu... bo jakoś się do niego wybrać nie mogę... zawsze mi nie po drodze :p Aż mi wstyd :zawstydzona/y:

Witam Dziewczyny!!!
Mam troche do nadrobienia:szok: Niestety :praca i co za tym idzie zaległości na BB. U mnie dobrze:D

Agnieszko gratuluje zdanego egzaminu!! Co u Ciebie kochana? I jak wybierasz sie gdzies wczesniej na usg??

Różniczko temperaturka boska!!

A u Was dzziewczzyny co slychac??

Sailor Zawsze miałam 11-12 dzień. W tym szcześliwym wychodzi na 13-14 aczkolwiek podejrzenie jest ze wczesniej skoro dwie kreseczki wyszly tak szybko:szok: Nie robilam testow owu wiec obserwacja na podstawie odczuc.

Dziewczyny, zaczynamy weekend za chwil parę :)
Ja za pół godzinki uciekam do domu, zobaczyć jak mój Figlarz się ma. Mam nadzieję, że wszystko z nim w porządku i że przywita mnie miauczeniem zza drzwi już na klatce schodowej :)

reklama
Do góry