reklama

margotka86  to w sumie niedaleko  Asita  no muszą być II krechy... ale ja się zbytnio nie nastawiam, jeszcze muszę zaliczyć gina jakoś w przyszłym tygodniu... bo jakoś się do niego wybrać nie mogę... zawsze mi nie po drodze
  Asita  no muszą być II krechy... ale ja się zbytnio nie nastawiam, jeszcze muszę zaliczyć gina jakoś w przyszłym tygodniu... bo jakoś się do niego wybrać nie mogę... zawsze mi nie po drodze  Aż mi wstyd
 Aż mi wstyd 

Noelle1986
Fanka BB :)
Witam Dziewczyny!!!
Mam troche do nadrobienia Niestety
 Niestety  raca i co za tym idzie zaległości na BB. U mnie dobrze
raca i co za tym idzie zaległości na BB. U mnie dobrze 

Agnieszko gratuluje zdanego egzaminu!! Co u Ciebie kochana? I jak wybierasz sie gdzies wczesniej na usg??
Różniczko temperaturka boska!!
A u Was dzziewczzyny co slychac??

Mam troche do nadrobienia
 Niestety
 Niestety Agnieszko gratuluje zdanego egzaminu!! Co u Ciebie kochana? I jak wybierasz sie gdzies wczesniej na usg??
Różniczko temperaturka boska!!
A u Was dzziewczzyny co slychac??
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Noelle w którym dc miewałaś owulację? a w którym była w tym szczęśliwym kochana? :-)

Noelle1986
Sailor Zawsze miałam 11-12 dzień. W tym szcześliwym wychodzi na 13-14 aczkolwiek podejrzenie jest ze wczesniej skoro dwie kreseczki wyszly tak szybko Nie robilam testow owu wiec obserwacja na podstawie odczuc.
 Nie robilam testow owu wiec obserwacja na podstawie odczuc.

Nie robilam testow owu wiec obserwacja na podstawie odczuc.
 Nie robilam testow owu wiec obserwacja na podstawie odczuc.Mynia_82
Dziewczyny, zaczynamy weekend za chwil parę 
Ja za pół godzinki uciekam do domu, zobaczyć jak mój Figlarz się ma. Mam nadzieję, że wszystko z nim w porządku i że przywita mnie miauczeniem zza drzwi już na klatce schodowej

Ja za pół godzinki uciekam do domu, zobaczyć jak mój Figlarz się ma. Mam nadzieję, że wszystko z nim w porządku i że przywita mnie miauczeniem zza drzwi już na klatce schodowej
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Bo owulka może być nawe 3 dni przed skokiem zazdroszczę CI tak szybkich owulacji kochana  ja niecierpliwa jestem
 ja niecierpliwa jestem

ja niecierpliwa jestem
 ja niecierpliwa jestemNoelle1986
sailor no wiem własnie wiec konkretnie nie potrafie wskazac dnia owu ehhh...Tobie kochana tez sie uda,zobaczysz:*
 ehhh...Tobie kochana tez sie uda,zobaczysz:*

reklama