reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Palma z taką córeczką to koniecznie musisz działać w sprawie nastepnych bo udane egzemplarze Wam wychodzą :) I fajnie, że tak klasycznie ubrana, bo teraz dzieciaki czasem odstawione jak nie do szkoły. Podoba mi się :)
Isis cholero :) Jak test:) Już pół godziny. Pisz szybko :)

Ale ja zakręcona jestem:) Na odwrót:) Ale już nie będę wyżej poprawiać, to będzie śmieszniej :)

reklama
Mynia to się uśmiałam :-) Wiem, wiem, że na odwrót miało być ;-) Ja tam nie wydziwiam ze strojami - lubię klasykę z odrobiną ekstrawagancji czasem, jak dorośnie to niech się ubiera jak chce :-)

Palma jak tam, bo ja już jajo niosę pomału?????????????????????????? ;-)

Palma w okienku odpowiedzi masz obrazek Insert Image klikasz na to i dodajesz fotkę z komputera ;-) A czemu szczęka ci opadła??? Pisz szybko ...

Czesc Dziewczyny co tam???:D
palma co tam??? coz to za emocje tutaj???

Mi jak minely wszelkie sensacje zołądkowe to dopadla mnie śpiączka:/ Spalam 3 godziny. i oto jestem;D

domikcw Coz tam u Ciebie?? No ja do pracy chodze:szok: dobrze ze dzisiaj planowo wolne mialam. Ale jutro.....cale 12 godzin. Jak bedzie to co dzisiaj to zajmuje pierwsze wolne łózko na oddziale blisko toalety i tyle bedą miały ze mnie pozytku :-D

Ostatnia edycja:
P1050162.jpg tak to wygladalo po minucie czy 2

P1050163.jpga tak wygladało po 5 minutach tulu ile kazali odczekac

jestem w szoku caly czas:szok: zaczynam sie zastanawiac czy to nie sfalszowane tym popoludniowym siknieciem, w sumie sikam co 5 minut

Palma no super!!! Sikanie wieczorem czy rano nie ma wplywu na wynik!! tylko na ewentualne nie wykrycie ciazy gdy jest male stezenie hcg w moczu. No wiesz..w nocy po paru godzinach nie siusiania to stezenie jest większe!!!
Tak wiec GRATULACJE!!!!!!! OGROMNE!!!!!
No i witam w majowkach:rofl2:

Palma gratulacje!!! piękne kreski!! no to się lista odblokowała i znowu się posypie :D kolejna majowa mamusia :)
To ja tak na szybkiego dorzucę swoje dobre wiadomości - dzidzia jest, serducho bije no i gigant ma 2 cm :-D termin z USG na 9 kwietnia :) fotkę dostałam pochwalę się jak będzie więcej czasu bo teraz muszę już uciekać ;P Buziaki i owocnych staranek!

Noelle dziękuję kochana, eh muszę się jakoś ogarnąć bo zaczynam się jąkać z przejęcia :-) My to jakoś tak w podobnym okresie się tu na BB pojawiłyśmy :tak:
Dziewczyny za 2 dni8 zatestuję ponownie dla pewności, na chwilę obecną mam nadzieję ze mam już gościa w brzusiaku i wysyłam moc fluidków dla was wszystkich &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sailor
dla Ciebie takie specjalne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Opije sie dzisiaj mlekiem ze szczęścia:tak::-D:-) :)
dobranoc:-)

reklama
Do góry