reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej kobietki :)
u mnie dziś zaczął się 23 tydzień ale ten czas leci muszę się zabrać za kompletowanie wyprawki dla Antosia :)

Basik piękny piękny wykres trzymam kciuki
i za resztę staraczek też

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, Kochane
Agacynda świetnie mieć ulubione programy ja mam z 6-9 ale i tak tv u teściowej stoi więc molestuję tvn player-a ;p
Agnieszka no co tydzien to dalej sie jest z maleństwem... i bliżej rozwiązania :)
Basik nadzieja ostatnia gaśnie więc trzymam kciukaski zeby to byla fasoleczka &&&&&&&&&&&&&&

ja dzisiaj leże plackiem w lóżku, wczoraj zaczęło sie w 10 minut oktopne skurcze bioder brzucha nie mogłam nawet prawej nogi podnieść a każdy ruch zadawał coraz to większy ból, mąż wsadził mnie do wanny i polewał ciepłą wodą a ja rozryczana błagałam zeby mnie dobić... eh dzien niby ok ale jak nadchodzi wieczór to juz sie boje co sie bedzie działo... wczoraj przy wannie nawet mój mąż sie popłakal bo biedy nie wiedział jak mi pomóc :( dzisiaj jest juz troche lepiej ale moje kości miedzy nogami mnie dobijają.... coraz gożej sie ruszać... .
jednak sie sprawdza to co mowia kobietki po porodach ze od 34 tc nie jest juz tak fajnie...

Cześc marcepanku ;p
Dzidzia ok kręci się gra w żebra ile razy trzaśnie... ;p
budzi sie zaraz kiedy ja wstanę i daje popis...
ale co do innych spraw to kiepsko bo obolała jestem... :(
a małą kocham najbardziej na świecie jak i męzusia ;p

A Ty jak sie trzymasz?
widze ze mamy wizyte w tym samym dniu ;p

Cześc marcepanku ;p
Dzidzia ok kręci się gra w żebra ile razy trzaśnie... ;p
budzi sie zaraz kiedy ja wstanę i daje popis...
ale co do innych spraw to kiepsko bo obolała jestem... :(
a małą kocham najbardziej na świecie jak i męzusia ;p

A Ty jak sie trzymasz?
widze ze mamy wizyte w tym samym dniu ;p

noo ja jestem na wczesniejszym etapie a tez non stop mnie boli, jeszcze mała uciska bardzo po prawej stronie kręgosłupa i czasami nie moge sie sama z łożka podnieść :p
no i mam wypoczywać i leżeć bo szyjka troche krótka ;/ jak przy Mai ;/

a to widze ze tak samo jak u mnie, moja tez sie budzi jak wstaje i kopie :D a druga poza brzuchem to samo :-D
a malenstwo ma jeszcze duzo miejsca u mnie to czuja włąsciwie cały dzien jak sie wierci, prawie nie śpi :D ale juz niedługo podrośnie to nie bedzie miec takiej przestrzeni :p

aaa no widzisz :D to oby nasze wizyty przyniosły same dobre wieści :D

a imie wybrane ? :)

jesli faktycznie dziewczynka to Julia, Weronika
a chłopak Marek albo Piotr, albo Jan
wczoraj wieczorem jak mnie chwycił ból od prawego biodra to umierać tylko....
mam nadzieje ze sie to uspokoi...
do tego nie wiem czy mi czop wychodzi w kawałkach czy nie.. ;\

reklama
hehe :p ja w sumie sie boje ze nie bede wiedziała kiedy ten poród sie zacznie :szok:
pierwszy zaczął się jak leżałam w szpitalu, wiec wiedziałam od początku ze zaraz sie coś zacznie dziac :p
a teraz... jeśli znowu nie wyląduje w spzitalu to będe panikowac ze za poźno sobie zdam sprawe ze to juz :confused2: :p:p

a mi czop nie odcodził :p przynajmniej nic takiego nie zauwazyłam :D

Do góry