reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Margotko a więc zrobiłam tę wróżbę i wyszło mi za pierwszym razem, że za 2 miesiące zajdę w ciąże, potem, że za 3 miesiące a na końcu, że za miesiąc, a więc nastawiam się na opcję 3 miesiące :-p
Szkolenie takie sobie jutro drugi dzień.... @ jednak nie przyszła :wściekła/y: jak ma przyjść to nie przychodzi zawsze na złość robi wredota jedna :wściekła/y:
Co do TV ja też mam dwa firmy samsung jeden LED 55 cali bez 3D, a drugi 42 cale z 3D :tak: i z mężem jesteśmy z nich zadowoleni
Ściskam Was kochane :*****

50, 60 cali, to jak w kinie :) Ja planuję 42 :) i nie zależy mi na 3D bo wiem, że obejrzałabym pewnie z 5 razy przez pierwszy tydzień a potem by mi się nie chciało :) Za to chcę żeby było nagrywanie na zewnętrzny dysk, timeshift i PIP:) a i wifi :)

Witam dziewczyny z rańca dzisiaj przede mną drugi i ostatni dzień szkolenia koło 14 powinnam już być w domku i pojadę do mojej babuni bo nie byłam u niej wczoraj :tak:
U mnie @ jeszcze nie widać a za tydzień mam wizytę u gin. i pęcherzyk nie zdąży mi urosnąć do 19mm :wściekła/y: niech ją szlag trafi, tempka w tym cyklu też jakaś dziwacznie niska :no:
Myniu ja mam WIFI w obydwóch TV ;-)
Agacynda też mam cyfre+ :-D:-D
Ściskam Was gorąco i życzę miłego dnia :*******

reklama
Do góry