Dzięki dziewczyny 

prawdę mówiąc w mojej mieścinie szybciej mam wszędzie na pieszo niż autem ale w dzisiejszych czasach to chyba już wstyd nie posiadać prawka :/ także w razie W nie będzie problemu, a jak mąż się cieszy że będzie miał kierowcę gdyby mu coś ,,wypadło'' 
 grzanka
grzanka ja miałam z córcią takie straszne przepowiadające, przez ok 2 tygodnie przed porodem zaczynało się o 21 - skurcze nasilające się , regularne, dochodziły do co 4-5 min i ok 5 nad ranem wyciszały się 

koszmar, noce nieprzespane, położna zabroniła już brania nospy w razie gdyby to jednak poród się zaczynał żeby nie hamować, trochę pomagał ciepły prysznic na brzuch a czop mi dobrze ponad 2 tyg odchodził 

dopiero jak któregoś razu doszła krew to wiedziałam że już naprawdę zaczynam rodzić i parę godzin później odeszły wody
 Asitko
Asitko żeby szkolenie nie było nudne i szybko minęło :-)
basiku wino obaliłaś? z taką temp nie poddawaj się, wydaje mi się że wszystko jeszcze jest bardzo bardzo bardzo możliwe! duże szanse że test zrobiłaś jeszcze za wcześnie 
 czarnooka
czarnooka zdrowiej nam szybciutko kochana! swoją drogą dobrze ma Twój mąż z Tobą... 
 Noelle
Noelle placki są zdradliwe 

mnie ostatnio skusiły i mimo że porządnie odsączone to zgaga paliła mnie 3 dni 
 Myniu
Myniu napisałaś to tak jakby człowiek po 30-tce to już do trumny miał się kłaść a co z tymi którzy uważają że życie zaczyna się po 40-tce?