reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

No marcepanku masz jeszcze czas ja mam jescze 4 tygodnie a mi mowia ze sie wykluc powinnam 29.12
no mi co jakis czas wylatuje takie cos brązowego... zbite najczesciej na papierze...
eh ja tego 11 bylam pewna ze rodze nawet mąż z lekka był zawiedziony ze to falszywy alarm ale mala niech siedzi ile ma ochote;p

reklama
No marcepanku masz jeszcze czas ja mam jescze 4 tygodnie a mi mowia ze sie wykluc powinnam 29.12
no mi co jakis czas wylatuje takie cos brązowego... zbite najczesciej na papierze...
eh ja tego 11 bylam pewna ze rodze nawet mąż z lekka był zawiedziony ze to falszywy alarm ale mala niech siedzi ile ma ochote;p

hehe no własnie coś juz sie zaczyna Ty jedzieszz do szpitala a okazuje sie ze to nie to :p najgorsze ;/

hmm dowiesz sie na wizycie najlepiej czy coś tam odchodzi :):)

ja lecę na zakupki :D trzymam kciuki ! :) i pochwal sie jak urodzisz :D

kochana ja nie strasze a u mnie nestety tak wlasnie jest .... dzisiaj znowu leze i placze męzowi z bólu ani chodzenie ani leżenie nic.... masakra ja chce juz urodzic.......... :(

Ja tylko na chwile, żeby oznajmić, że żyje po szkoleniu, ale strasznie zmęczona jestem więc już leże :-pno i zaczęła mi się @ jutro powinna się rozkręcić na maska ale pewnie i tak pęcherzyk nie zdąży urosnąć do czwartku bo to tylko 7 dni a w sumie to 6 :-(
Basik ja się mogę założyć, że w ciąży jesteś a co tam :tak:
Grzaneczko mam nadzieję, że te bóle Ci szybko przejdą, trzymaj się :-D
ściskam Was kochane :*****

Hej dziewczynki :)
Ja tylko na momencik, napisać że żyję, bo mam mnóstwo pracy domowej :p
Basik - no to 7:1 , bo ja też! Za ile dni kolejny teścik? Masz już mega plana?
Asitko, urośnie, urośnie ! :) Chyba musisz do niego zagadać?
Grzanko, czy można jeszcze brać nospę w Twoim"stopniu wtajemniczenia"? Czy już nie, by nie hamować akcji, w razie gdyby to było "już"? Trzymaj się mocno
Domik, jak tam nastroje dzisiaj ?
Rozniczko, udało Ci się zrobić jakieś badanka?

Muszę porobić zakupy prezentowe, bo inaczej będzie ciężko się wyrobić... oh oh
Sciski

Basik, już widzę, że jutro ! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Jilka udało się :) co prawda nie rano, ale po pracy, jednak nie brałam żadnych tabletek. Rano mąż zadzwonił do laba czy te hormony można badać po południu i Pani stwierdziła, że tak. Jak wyjdą dobrze, to wszystko jest ok, jak nie to powtórzyć trzeba będzie z rana. Zobaczymy co wyjdzie. Jutro niby mają być wyniki, ale ponieważ jedziemy na imprezę bożonarodzeniową do M pracy to nie dam rady odebrać...

Do góry