Krupka - na razie nie odpina bo ma 3miesiace i 3tygodnie i jeszcze ją stopy nie interesują na tyle żeby je odpiąć.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Krupka nie byłabym tego taka pewna... Wcale nie prawda jest, ze profesor przyjmuje od razu. Ja musialam czekac 1,5 miesiaca
kochana coś Ci się chyba pomyliłoelwiwas - Ja jestem z sosnowca i do Krakowa mam 100km my gips założyliśmy w 4 dobę bo rodziłam w wielki piątek. W Krakowie na Prokocimie się leczymy ul.wielcka. Według mnie najlepiej założyć gips tam gdzie masz zamiar leczyć dziecko. A skoro jesteś z Krakowa od razu lepiej założyć tam ten gips. Gdyż tam są dobrzy lekarze jeśli chodzi o SKS. Mogą Ci przewieś dziecko karetką na założenie gipsu, lub po wyjściu ze szpitala od razu jedź założyć gipsik.
Ja tam jechałam w ciemno. Bo wiadomo im szybciej tym lepiej, kazano mi zapłacić 60zł na jakąś refundacje bodajże szpitala, i że lekarz mnie przyjmie wtedy mimo to że nie byliśmy zapisani. Chciałam iść do innego lekarza ale w ten dzień nie przyjmował ale okazało się że akurat jest na oddziale. Zaczepiliśmy go na korytarzu powiedzieliśmy jaka jest sprawa itp. Od razu kazał nam iść na gipsownie z dzieckiem i zagipsował małą. Nie miał jej karty ani nic...