PsychoPatka91
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroWody akurat nie chciały. Pęcherz płodowy wpuklił się do pochwy i nie było już szans założyć szwu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo mi przykroWody akurat nie chciały. Pęcherz płodowy wpuklił się do pochwy i nie było już szans założyć szwu![]()
Ja w 26tc, poród przedwczesny. Moja królewna żyła dwa dniCzy są tu osoby, które straciły ciążę na póżnym etapie.
Bardzo mi przykroPrzykro mi, czy znasz przyczynę dlaczego doszło do porodu przedwczesnego, masz dzieci, ja straciłam córcię pod koniec ciąży i niestety nie wiem dlaczego tak się stało![]()
Ja też się okropnie boję, ale bardzo chciałbym spróbować kiedy już będę mogła bo czuje ze jak się zablokuje to będę żałować a lata lecą niestety i już nie jestem pierwszej młodości...Przestałam odczuwać ruchy dziecka i zgłosiłam się do szpitala, tam potwierdzili, że doszło do obumarcia ciąży, wcześniej poczułam silny ból na dole brzucha, trwał kilka minut, może to wtedy się stało, nie wiem czemu tak było i co się stało i to jest najgorsze, robiłam też dużo badań i wszystko wychodzi dobrze, jedynie miałam bardzo dużą anemię, która nie była wykryta i leczona, ale czy to mogło być przyczyną. W szpitalu robili posiew i wyszła bakteria gardella vaginalis. Ale czy mogło dojść do zakażenia. Pewnie by wyszło to z sekcji. Szok w ciąży czułam się dobrze. Nie mogę się z tym pogodzić. Brak przyczyny oznacza, że choć chciałabym mieć dziecko to strach jest większy. Nie potrafię podjąć decyzji czy spróbować jednak. Byłam u ginekologa i powiedział że kolejna ciąża na encortonie, heparynie i acardzie, profilaktycznie. Boję się