• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2009

pipilotta87 mozliwe ze ginek mial zly dzien ale dlaczego ty masz na tym cierpiec. Idz do innego gina i tyle.

Celinka gratuluje synka. Sliczne imie wybraliscie, moj mezus tez bartosz. :-)a jakies wymiary dzidzi masz, ile wazy?? no i o fotki prosimy.

reklama
Celinka - no piękne gratulacje!!!!!! :-D jakoś czułam, że będziesz mieć Synka - skoro pisałaś, że wszyscy zachwalają, że pięknie wyglądasz - to ponoć na Synka :-) no i sama widzisz, że nerwy były zbędne - no ale cóż, mamy już tak mają - co to będzie potem :rofl2:

Celinka, gratuluje serdecznie. Chociaz szczerze Ci sie przyznam ze mialam nadzieje ze Ci sie nie sprawdzi ze jak dobrze wygladasz to na chlopa. Ale to z czystego egoizmu hehe

Celinka, strasznie się cieszę!!! Gratulacje! :)
I też popieram imię, wręcz z całego serca. W moim życiu Bartki są szczególne, tak mieli na imię wszyscy moi "poważni" chłopacy - począwszy od mojej pierwszej platonicznej miłości, poprzez ex, z którym spędziłam parę dobrych lat, po mojego męża dzisiaj :-)
No to teraz jeszcze trzymamy kciuki za Kluliczka :-)

Marcia - to nie byłaś dodatkowo na USG? bo ostatnio pisałaś, że zamierzasz gdzieś pójść - ja właśnie tak zrobiłam (tydzień po usg u mojego gina poszłam dodatkowo gdzie indziej) i już wiem, co mam :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry