ania.falko
Entuzjast(k)a
No właśnie Ciastolina! dziękuję za oświecenie:-) nasza fajnie pachnie i Alex myślał,że to jest "buma" -guma,ale jakoś nie bierze do buzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
, tylk były aby 4 kolory, więc też dokupiłam inne kolory, no i była taka badziewna

, bardzo twarda
, małe rączki by sobie nie poradziły, by coś z niej zrobić, skoro ja miałam problem, strasznie długo trzeba było ją urabiać, dlatego jak już jej się tamta pomiesza, kupuję nową oryginalną
. 
, że z natury jest twardsza, ale dzięki za radę:-), spróbuję, może masz rację 

i ciagle wołaj H... bo fuj mu nie wychodzi
w biedronce jest po ok.20 zł chyba się skuszę tak ładnie się wasze dzieciaczki bawią!!!!
Kiedyś mnie prosiła żeby ją podnosić i wybierała sobie coś. Teraz o zgrozo stawia na łóżku taboret...