daga23
Entuzjast(k)a
strasznie mi przykro!!
Dziewczyny nie zgodze sie z Wami ze jak kobieta dobrze sie czuje lub przechodza objawy to znaczy ze jest cos nie tak. Mnie piersi przestaly bolec pare dni temu i tez spanikowalam pojechalismy do gina na usg a tam wszystko ok. Dzidzia sie rusza i serduszko pieknie bije. Nie straszcie sie nawzajem.
a z tego co kojarze to yssaya dobrze sie czula od samego poczatku.
Dziewczyny nie zgodze sie z Wami ze jak kobieta dobrze sie czuje lub przechodza objawy to znaczy ze jest cos nie tak. Mnie piersi przestaly bolec pare dni temu i tez spanikowalam pojechalismy do gina na usg a tam wszystko ok. Dzidzia sie rusza i serduszko pieknie bije. Nie straszcie sie nawzajem.
a z tego co kojarze to yssaya dobrze sie czula od samego poczatku.
Każda z nas inaczej przechodzi ciążę, ma inne objawy (lub ich nie ma) i generalizowanie na podstawie siebie, czy przypadku jednej osoby jest niepoważne. Współczuję wszystkim dziewczynom, które nie utrzymały ciąży, ale takie wypowiedzi straszą tylko te osoby, które czują się "inaczej" ktoś inny. Gdybym była panikarą już bym tu płakała i leciała do ginekologa, ale mam trochę zdrowego rozsądku, czego sobie i wam życzę.