reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

reklama
Wlasnie zjadlam kolacje i mnie zaczyna mdlic.

ania.falko brzuszek superasny. Moze rzeczywiscie siedza sobie tam 2 maluszki a moze poprostu taka twoja uroda.

To tez sie pochwale moim brzuszkiem w 8 tc. Ponoc w 2 ciazy szybciej wywala. Ale z Oliwia tez szybko mialam brzuszek.

Załączniki

• brzuszek 8 tc.jpg
    brzuszek 8 tc.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 44
Wow,ale macie już widoczne brzuszki. Super, śliczne brzusie!
U mnie nie ma nic, a nic. Nie wklejam nawet zdjęcia, bo nie ma czego pokazać:baffled:

Ja mam tki brzuszek, że wyglądam na 6 miesiąc, a nie wklejam, bo to brzuszek bardziej tłuszczowy niż ciążowy hehe ;p

ania.falko Słyszałam, że bliźniaki rodzą się w co drugim pokoleniu, no chyba, że u Twojego taty ktoś nad nim był bliźniakiem;)Ale może to jest tez indywidualna sprawa każdego pokolenia - nie wiem :)

relunia78, a jak z personelem na polnej? Zmieniło się coś??

Dziewczyny, piękne brzuszki macie :) Ciekawe kiedy mi będzie widać ciążę, a nie tłuszcz hehe ;p

U mnie jeszcze żadnych zmian, chociaż ja nigdy nie miałam płaskiego brzucha. Taka uroda: wąskie biodra, duży biust i cały tłuszczyk na brzuchu. Całe życie wyglądałam na czwarty miesiąc, więc teraz pewnie muszę poczekać do piątego, żeby zanotować ciążę, hehe :-D

A ja się denerwuje :-(. Do tego Jankowi wyłazi dolna 2 i zdaje się, że to jej ostatni etap pojawiania się. Przy tych dolnych to on jest marudny, płaczliwy i ma goraczkę :-(.

A denerwuje się jutrzejszym USG, nawet wiem dlaczego, ale to nic nie zmienia. Denerwuje się czy puste jajeczko się wchłania, czy juz nie rośnie, czy z Groszkiem ok no i jak wyjdzie przeziernosc. Z Jankiem była za duża i robiłam potem Pappa, który tez wyszedł nie najlepiej. te nerwy gdzieś nadal we mnie tkwią i teraz strasznie mnie nakrecają :baffled:. Byle do jutra...

A ja się denerwuje :-(. (...) A denerwuje się jutrzejszym USG, nawet wiem dlaczego, ale to nic nie zmienia. Denerwuje się czy puste jajeczko się wchłania, czy juz nie rośnie, czy z Groszkiem ok no i jak wyjdzie przeziernosc. Z Jankiem była za duża i robiłam potem Pappa, który tez wyszedł nie najlepiej. te nerwy gdzieś nadal we mnie tkwią i teraz strasznie mnie nakrecają :baffled:. Byle do jutra...
Kluliczku, nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze. Poza tym sama widzisz, że czasem testy wychodzą nie najlepiej, a wcale to o niczym nie świadczy. Trzyma się ciepło, a ja trzymam kciuki :-)

Hej dziewczynki,
piękne brzusie!!!
ania.falko nic się nie martw ja tez mam podobny, u mnie początek 12 tygodnia, tez myślałam, że bedą bliźniaki, ale jest jedno serduszko :)
Podobno jak ktoś miał całkiem płaski brzuszek to może tak "wywalic" niemalże na początku ;)

reklama
jako laik mam pytanie co do przezierności...
Czy na każdym usg można ją zmierzyć, czy należy zgłosić się na usg genetyczne (ja akurat myślę o Genomie w Rudzie Ślaskiej)?
Właśnie wkroczyłam w 12 tydzien a do około 13, 14 badanie to należy wykonać.
bardziej doświadczone Mamy proszę o odp:)

Do góry