Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Jednego jestem pewna, ja mojemu dziecku świństwa nie zrobie i matka idealna nie będę. Za nic, idealne dzieciństwo prowadzi do wypaczeń i nieprzystosowania. Wolę by kochaną mamusią :-).

. 

:-)itp, czasem aż przykro ich słuchać bo kompletnie nie rozumieją tego co się im tłumaczy że cudownie jest planować przyszłość dla kogoś jeszcze poza samym sobą
Ja mam podobne podejście, z jednym wyjątkiem - dom mojej teściowej. U nich w domu chodzi się w butach - mam na myśli gości Podłoga wiecznie brudna, dywan aż się lepi. To nie jest odpowiednia podłoga do raczkowania dla maluszka![]()
Ale najgorsze jest to, że teściowie próbują od samego początku mojego małżeństwa przenieść te zwyczaje do mojego domu - wyobrażacie sobie, że ja za każdym razem od 5 lat muszę prosić, by zdjeli buty? Nawet narodziny ich wnuka nie wpłynęły na ich zwyczaje w tym temacie,
Żeby nie było, ja do ich domu i ich podogi nic nie mam, to jest ich prywatna sprawa. Bulwersuje mnie tylko to, że nie są w sanie zaakceptowac zwyczajów w moim domu, skoro za każdym razem próbują je łamać.

(całkiem serio!!)... Nie wspomne o tym, że nie daj Boże ktoś wejdzie w butach (nawet na chwilę!) np. z gazowni, i wojna gotowa!