reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

Anik ja sie podpisuje pod tym, co napisaly dziewczyny. Pamietaj, ze nie ma sytuacji bez wyjscia. Nawet jesli teraz sytuacja wydaje Ci sie beznadziejna, to zobaczysz, ze za jakis czas pomyslisz, ze dobrze, ze tak sie stalo. Wszystko, co sie w naszym zyciu dzieje ma jakis cel i sens.

reklama
Wszystko, co sie w naszym zyciu dzieje ma jakis cel i sens.
dokładnie !
nawet to, że 4dni w tygodniu jestem samiuteńka z dzieckiem i psami! tak sobie tłumacze:tak:
a w ten weekend dostane okresu i juz mi tak wesoło nie będzie z tą samotnościa,więc będe wam zrzędzić zapewne;-) nie zwracajcie na mnie uwagi wtedy to tylko słąbsze dni:-)

no i.......zwolnili mnie z pracy......

stanowisko zlikwidowane a etatu dla mnie nie ma ..................
anik a ja Tobie zazdroszczę bo w ten sposób kłopot by mi się rozwiązał. Wiadomo że jak jest praca to i jest z tego kasa ale kto Ci się najlepiej dzidzią zajmie, tylko Ty. Nie gniewała bym się gdyby mi podziękowali, boję się zostawiać dziecka pod czyjąś opieką.
Reni_Ferek głosowałam

Ostatnia edycja:
anik bardzo mi przykro!! Co chwilę słyszę, że wraca sie po macierzynskim i zwalniają z pracy!! Ciekawe jak będzie u mnie.. pewnie pociągnę do konca umowy i powiedzą dowidzenia czyli listopad;-)
Reniferku przesłodkie zdjęcie i głoś oddany!!!!

zagłosowane:-)
w nastepnym miesiacu niech wystawia jakas dziewczyna ktorej maluszek już je:-)
moja młoda źle zareagowała na zupki więc robimy sobie przerwe kolejny tydzien może nawet dwa:-(

reklama
Do góry