ja tak jak sądziłam-angielski dentysta nic nie powiercił nie ruszył ale wypisał antybiotyk
od stycznia jestem już 3 raz u dentysty i za każdym razem antybiotyk
jak zapytałam czy może nie powinien wymienić mi tej plomby i chociaż założyć opatrunek to powiedział,że to nic nie zmieni.Dostałam amoksycyklinę.Boli mnie okropnie...Już mi się wdało zapalenie okostnej i oprócz bólu zęba,ucha,głowy to dostaję gorączki

Padam-jutro zostaje w domku bo jak tylko wyjdę na dwór to mnie rwie jak jasny...
Amoksycyklina da mi 2 tygodnie zwłoki czyli nie pozostaje mi nic innego jak lecieć do Polski do dentysty
Ja to zawsze nic sobie nie mogę zaplanować...I będziemy musiały lecieć z Niunią bez Darka bo mu nie dadzą wolnego...:-(
od stycznia jestem już 3 raz u dentysty i za każdym razem antybiotyk
jak zapytałam czy może nie powinien wymienić mi tej plomby i chociaż założyć opatrunek to powiedział,że to nic nie zmieni.Dostałam amoksycyklinę.Boli mnie okropnie...Już mi się wdało zapalenie okostnej i oprócz bólu zęba,ucha,głowy to dostaję gorączki

Padam-jutro zostaje w domku bo jak tylko wyjdę na dwór to mnie rwie jak jasny...Amoksycyklina da mi 2 tygodnie zwłoki czyli nie pozostaje mi nic innego jak lecieć do Polski do dentysty
Ja to zawsze nic sobie nie mogę zaplanować...I będziemy musiały lecieć z Niunią bez Darka bo mu nie dadzą wolnego...:-(
Piątkowa i sobotnia noc były koszmarne, miałam wrażenie, że budzi się, co chwilę 
Zaczepiała ludzi, przeciskała się między nogami, zaczęła piszczeć, podskakiwać... Wstyd z nią wychodzić normalnie... U nas rekolekcje się zaczęły, miałam plan chodzić z nią w godzinach południowych ale po wczorajszym boję się
Nie wiem czy se sama z nią poradzę 
i lubię ciepłe kolory, ale masz rację najlepiej jakby każdy mógł sam ustawić pod swój gust tak jak np gg.... Pisałaś że masz neta w komórce. Możesz mi napisać w jakiej sieci i ile to kosztuje ? 
. Gorzej pod schodami bo tam mi ekranuje. no i ja nie przez komórkę, a modem. Przez a komórkę jest masakra, a przez męża rwie się.
Jak byliśmy w Krynicy to mi super śmigał