reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

My też siedzimy dużo na polku :tak: Ola trochę szaleje, trochę śpi ;-) A pod domem już w ziemi grzebie i jakieś kwiatki wyrywa :rolleyes2: Trzeba skombinować jakąś piaskownicę dla Młodej :tak:

reklama
Witam prawie weekendowo...:-)

my też sporo na dworze, fajna pogoda, trochę poszliśmy do parku, trochę w ogródku u dziadka, na huśtawce:-D:tak:. Ostatnio zbieram elementy do naszego mini placu zabaw. Jeśli się rozglądacie za piaskownicą, polecam tą - poniżej link - dla parki idealna, no i zamykana, z ławeczkami (jak się otwiera, to się same robią), te plastiki to nic ciekawego:baffled::no::dry:, a ta jest w sam raz, i niedroga:tak:.

PIASKOWNICA Z ŁAWKAMI 120x90 WYSOKOŚĆ 20CM (972174323) - Aukcje internetowe Allegro

No i jeszcze kupiłam zjeżdżalnię - jest naprawdę odjazdowa :tak::-):tak:, namiocik (jakby co, podam linki), huśtawkę już mamy, basenik na lato też (taki większy, dla dwójeczki), do tego hamak na drzewku, i robimy im taki fajny placyk, by nie trzeba było kilka razy dziennie gnać do parku i by im się w ogródku nie nudziło :-):-p.

Coś wiadomo, co u Anik?? - już po CC?

Perla, gratuluję parki:-). To tak, jak u mnie.

hej Kobitki:)
Pogoda nastraja na eksploracje terenu:-D u Nas dzis było 15 stopni:cool2:
My dziś byliśmy z Natalka na testach alergicznych.tak jak sama wydedukowałam Nataka nie ma juz alergii na mleko i soję.nadal ma na jajko ale co najgorsze to potwierdziło się,że Niunia ma alergię wziewna na kurz a dokładnie na roztocza:-:)-:)-(
wszystkie maskotki już leża w zamrażalniku a potem je będę prac.zakaz spania z przytulankami,zmiana poszewek co tydzień i codzienne wietrzenie pokoi i pościeli.muszę się zaopatrzyć w odkurzacz dla alergików i jonizator do powierza:baffled:
Najgorsze,że wszędzie mam wykładziny tylko łazienka i kuchnia są w kafelkach...
Czeka mnie teraz sporo zmian w domu:zawstydzona/y:

W szpitalu Natalka była dosłownie wszędzie,biegała skakała,tańczyła...normalnie nie mogłam za nią nadążyć z mężem...przy angielskich dzieciach wyglądała jakby miała jakieś adhd:-p

Jasna cholera....taaaaaakiego posta napisałam....Młody przyleciał...coś mi pomachał i cały post sie poszedł...ehem....:dry: Mam ochote czymś rzucić...:dry:

No to jeszcze raz...

Dzien rzeczywiście piekny ale cos naskrobać tym żyjącym w bloku można :-) chociaż my też od 10 na dworze...kumpela z UK przyjechała i nas wyciągneła....Moje dziecko 1,5 godziny biegało bez przerwy po dworze...po czym padł na 3 godziny :-D :-D Stopni u nas dziś 20...powietrze ciepło..Lato normalnie ;-)

Pysia masz super wizję :-) :tak: tez bym chciała taki plac zabaw mieć...fajnie bo i blisko i dzieciaki na oku....Super...mogę na kawe się wprosić potem z Zarazkiem? :-D :-D On plus Mati i mamy armagedon :-D :-D

Buziaczki dla Bubci....strasznie mi jej szkoda...Skąd się bierze w ogóle uczulenie na kurz i roztocza?To w genach jest czy skad??I że takie cholerstwo takie maleństwo :dry: Princess wspołczuje...rzeczywiście sporo zmian was czeka....Ale wszystko dla dobra Natalki :-)

Nie wiem co ja tam jeszcze napisałam...pójdę wiec moze mi sie przypomni....

Pysia - super piaskownica! Nie pomyślałam, żeby poszperać na allegro ;-) Też chętnie podpatrzę co pokupowałaś :tak:U nas w okolicy kiepsko z placami zabaw, jest w parku taki mały, ale dla starszych dzieci, nawet huśtawki nie ma :hmm:
Princess - biedna Buba :-(Ale przynajmniej wiecie na co jest uczulona i możecie jakoś działać, a faktycznie sporo zmian Was czeka, początek będzie ciężki ale potem pewnie wszystko będziecie robić automatycznie, czego się nie robi dla dziecka :tak:
Lucy - zazdroszczę samozaparcia! Ja kurna nie potrafię się zmobilizować żeby coś działać, a wypadałoby jakoś na to lato wyglądać :-(

dziekuje dziewczyny!
Pysia piaskownica super! jak mozesz to podaj link do namiociku...
Princess zdrowka dla Bubci! niewiem czy nmacie w poblizu sklep "Sainsbury" ale jakby co jest teraz promocja na rzeczy dla dzieci wszystko 33% taniej...

perła wczoraj juz byłam i zrobiłam megasne zakupy:-DOni maja tą promocje co miesiąc chyba bo już ze 3-4 razy na nią trafiłam:cool2:
Bdw gratuluje córeczki-śliczne imię wybrałaś.Tez bym tak drugą córcie nazwała;-)

u nas dzisaj 22 stopnie ciepła !!!
normalnie nie wiadomo jak to dziecko ubrać.
bardzo szybko się ociepliło, ale z tego co prognozy pogody mówią to zaraz ma być chłodniej :|

reklama
u nas również wczoraj bardzo ciepło było z tym że u nas straszny wygwizd jest między blokami...oczywiście problem miałam jak Młodego ubrać...wzięłam do wózka jakieś ciuchy w razie czego ;-)
do domu wracaliśmy tylko na jedzenie hehhe Młody zaraz po 19tej wypił flache i zasnął nawet nie czekał aż się mamusia koło niego położy :-D
a dzisiaj już chłodniej...ale ogarniemy chatę i zmykamy na spacer..nie ma co...:-)

Do góry