reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Cześć dziewczyny.
Mam takie pytanie czy któraś z Was zastanawiała się już nad szczepieniami Maluszków, głównie chodzi mi o te dodatkowe typu rotawirusy czy pneumokoki.
ja będę szczepić na bank, a już rota to obowiązkowo. 2 lata temu chorowała cała moja rodzina, a mama z bratem nawet wylądowali w szpitalu, tymczasem Filipek raz zwymiotował, raz zrobił brzydką kupkę i tyle. Natomiast dzieci koleżanek, które były nieszczepione niestety lądowały w szpitalu. Nie wiem natomiast co zrobić ze szczepieniem na pnumo i meningo. Z Filipkiem czekałam, aż skończy 2 lata bo i kontaktu z dziećmi za bardzo nie miał. Natomiast z Antkiem będzie już inna sytuacja.

reklama
monia-t, natchnęłaś mnie i też znalazłam coś u siebie na komputerze :)

1. Penis jest jak pies:
- plącze się miedzy nogami
- lubi jak się go głaszcze
- cieszy się razem z panem

2. Dlaczego mężczyźni pragną ożenić się z dziewicami?
-Aby uniknąć krytyki.

3. Jak nazywa się mężczyzna, który utracił 90% swej inteligencji?
- Wdowiec.

4. Po czym można poznać, ze facet jest podniecony?
- Oddycha.

5. Jak wyglądałby świat bez mężczyzn?
- Byłby pełen szczęśliwych, grubych kobiet.

6. Co wspólnego maja chmury i mężczyźni?
- Jak znikają za horyzontem - nastaje piękny dzien.

7. Jak nazywa się mężczyzna, któremu amputowano 90% mózgu?
- Eunuch.

8. W czym jedzenie jest lepsze od seksu?
- Godzinami nie trzeba czekać na kilka sekund przyjemności.

9. Po co na końcu członka znajduje się dziurka?
- Aby mózg właściciela nie zginął z braku tlenu.

10. Kiedy mężczyzna jest wart 5 zl?
- Gdy w "Makro" pcha wózek na zakupy.

11. Dlaczego faceci mówią o swoich członkach "mój przyjaciel"?
- Bo pragną wierzyc, ze ten kto kieruje ich życiem - jest ich przyjacielem.

12. Dlaczego tak mało jest kawałów o mężczyznach?
- Bo to nie ładnie wyśmiewać się ze stworzeń "inteligentnych inaczej".

13. W jaki sposób mężczyźni przygotowują sobie kąpiel z bąbelkami?
- Jedzą wcześniej dużo fasolki...

14. Jaka jest różnica pomiędzy mężczyzną a E.T.?
- E.T. dzwonił do domu...

15. Co dla mężczyzny oznacza posiłek z 7 dań?
- Hot-dog i szesciopak piwa

16.. Co dla mężczyzny oznacza pomoc przy sprzątaniu?
- Podniesienie nogi, żebyś mogła poodkurzać...

17. Jak należy rozumieć zachowanie mężczyzny, który każe Ci przestać odkurzać i trochę
odpocząć?
- Prawdopodobnie przez odkurzacz nie słyszy telewizora...

18. Czym różni się mężczyzna od kota?
- Koty zawsze trafiają do kuwetki

19. Po czym poznać, ze mężczyzna jest dobrze wychowany?
- Wychodzi z basenu gdy musi się załatwić...

20. Nagi mężczyzna stoi przed lustrem i podziwia swoja męskość:
- Dwa centymetry więcej i byłbym królem...
Na to jego żona zwraca mu uwagę:
- Dwa centymetry mniej i byłbyś królowa...

21. Dlaczego mężczyźni tak lubią kawały o blondynkach?
- Bo mogą je zrozumieć...

22. Czym różni się mężczyzna od komputera?
- W komputerze wystarczy wydać JEDNO polecenie....

23. Dlaczego psychoanaliza mężczyzn zabiera mniej czasu niż psychoanaliza kobiet?
- Kiedy trzeba się cofnąć do dzieciństwa oni już tam są...

24. Co ma wspólnego mężczyzna w łóżku i jedzenie z mikrofalówki?
- 30 sekund i gotowe...

25. Ilu mężczyzn potrzeba do wkręcenia żarówki?
- Dowiemy się jak tylko któryś wstanie z kanapy...

26. Jaka jest różnica pomiędzy barem a łechtaczką?
- Większość mężczyzn nie ma problemu ze znalezieniem baru...

27. Dlaczego mężczyźni nigdy nie pokazują prawdziwych uczuć?
- Nie można pokazać czegoś, czego się nie ma...

28. Kobieta: -czy kochasz mnie tylko dlatego, że mój ojciec zostawił mi fortunę?
Mężczyzna: - ależ skąd, skarbie, kochałbym Cię tak samo, bez względu na to, kto zostawiłby
Ci fortunę...

29. Jak sprawić, żeby mężczyzna był szczęśliwy w sypialni?
- Przenieść tam telewizor...

30. Po czym poznać, ze mężczyzna ma orgazm?
- Przewraca się i zaczyna chrapać...

31. Jaka jest różnica miedzy mężczyzna a lekarzem?
- lekarz jest uprzejmy gdy prosi, byś się rozebrała,
- lekarz słucha, gdy narzekasz,
- lekarz myje ręce zanim Cię dotknie.
32. Dlaczego puszki z piwem tak łatwo się otwiera?
- Przyjrzyj się, KTO je otwiera...

33. Co to oznacza, gdy jesteś w domu a mężczyzna okazuje Ci nagle zainteresowanie i sympatie?
- Pomyliłaś domy...

34. Jaka jest różnica pomiędzy mężczyzna a wielbłądem?
- Wielbłąd może pracować 8 dni bez picia, podczas gdy mężczyzna może pić 8 dni nie pracując...

35. Jaka jest różnica między mężczyzną i papierem toaletowym?
- Papier toaletowy się rozwija.

Super, uśmiałam się :-)

U mnie po staremu więc nie mam co Wam opowiadać. Pracuję jeszcze minimum do wigilii bo nie chce mi się siedzieć w domu. A jak wracam to kąpiel i z mężem albo xbox albo filmy. Takie już jesteśmy duże dzieci i korzystamy z ostatnich chwil wolnego :-) Jak już będę siedzieć po świętach w domku to będę się więcej udzielać na bb. Ale czytam Was wytrwale. Buziaki. Aha dzięki ustawie o zakazie palenia w miejscach publicznych w końcu w sobotę poszłam z mężem do mojej ulubionej pizzerii i zjadłam pizzę bez wąchania dymu. Nareszcie.

Ostatnia edycja:
ufff a myślałam że sama w polu siedzę:) ale widzę że mam towrzystwo:) Ja właśnie zjadłam mandarynki i pomarańcza. Mój mąż jakiś wkurzony wrócił z pracy więc schodzę mu z drogi.

claudia ja też dziś jakaś oslabiona jestem,a rano jeszcze sie przestraszyłam bo coś cięzko było mi oddychać....możeciśnienie nam nie sprzyja....

Hej dziewczynki ja juz jestem:)
Maż sprawił sobie nowy telefon-więc teraz komp wolny:)zajął się nowym sprzętem:)
(stary juz pagibł a zostal jeszcze miesiąc do końca umowy więc nie czekał tylko poszedł i wziął nowy,i teraz jest lepiej bo gwarancja jest na cały okres umowy)

Ribi-Ja tez jestem jeszcze w lesie-co prawda proszek dzidziuś mam,ale ubranka leżą i czekają na upranie i uprasowanie:(Krasnoludki wyginęły-bo cały czas leżą:-DSama w popłochu zaczęłam pakować torbę dla siębie i dla małej do szpitala..jak się nakręciłam czytając ze dziewczyny juz mają.
claudia-zmartwiłaś mnie,mam nadzieję ze juz troszke lepiej się czujesz
Klaudoos-Ja tez pochłaniam z małym mandarynki,właściwie to juz pochłonięte:-)3 kg przez 2 dni...ale pyszne były.
Teraz zjadłam duzego twixa i trochę mnie zemdliło -delikatnie mówiąc:) ale juz przechodzi.
Tonia-oszczędzaj się kochana i nie dźwigaj nic

ja też mandarynki jem na kilogramy już a jaka mega zgaga przy tym jest ale jakoś daję rade.

Ja dziś spakowałam torbę hehe jakoś tak mnie wzieło że zaczełam się pakować i się cała spakowała, duża jest i cała pełna śmieję się że mnie nie wpuszczą z taką mega na porodówkę :D

Właśnie zjadłam sobie kawałek pizzy i zaraz na film idę.

Jutro na rano idę badania zrobić, w środę go gina i być może usg zobaczymy co tam u małej. Jutro o 11.30 mam fryzjerke;D wkońcu coś ze sobą zrobię, a wieczorem brat zabiera mnie na Harrego Pottera w ramach wcześniejszego prezentu urodzinowego:)

Pochwalę się że dziś dostałam tą próbkę z lovelii mleczko do prania białego, czapeczkę i łapki niedrapki mam dwa komplety bo drugie zamówiłam na adres mojego faceta :)

Dalej trochę kaszle ale już jest o niebo lepiej.

Pozdrowionka i miłego wieczorku ;)

znajomi bardzo chcą mieć dzidzię-a nie udaje im się,próbowali juz po podaniu pregnylu(czy jakoś tak) i nic... kol nie ma owulacji...ech bidulka...mówi ze drazni ja jak sie kazdy wypytuje i kiedy ikiedy te dziecko.Wierzę ze im się uda.Juz 5 lat się starają i nic

martusia to widać skomplikowana sprawa. Moja sąsiadka też się stara już dlugo o dzidzię i nic...kilka poronień. Problem polega na tym, że ona ma już 35 lat...Teraz coś mówi o invitro...zobaczymy co będzie z tą ustawą....pomogłaby wielu parą.

Witam wieczorem :)

Ale się rozpisałyście. A ja mam jakieś ciężkie popołudnie. Kręgosłup strasznie mnie boli i krocze, ruszać się nie mogę i zgaga okropna.

reklama
Jak widać to jest nas sporo Ribi, więc nie ma się co martwić ale w sumie trzeba by było zacząć coś robić bo ten czas tak szybko leci...
I nie tylko ja gorzej się dziś czuje ta moja nerka coraz bardziej bezlitosna się robi, coraz częściej daje o sobie znać:( oby tylko ten zastój nie był większy.
Tak wogóle dziewczyny to jakie kosmetyki przygotowujecie dla dzidzi?
Miłego wieczoru idę się położyć bo co innego robić jak siedzieć nie można:)

Do góry