Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No mój to nawet 3 miesiecy nie potrafił wytrzymać.nie nie.. dzisiaj nie ma szans!
a swoja droga mam znajoma która jak tylko zaszla w ciaze (i to za swoim pierwszym razem) po 3 mies wzieli slub- znali sie kupe lat.. to od tego momentu, az mlody skonczyl 2,5 roku nie kochali sie.. niestety rodzina i psycholog ingerowal w ich zwiazek, ona w koncu wyladawala u psychologa, potem leczyla depresje! dla niej seks nie musial istniec i bala sie kolejnej ciazy itd.. zatem moj mowi pfff... 3mies celibatu to nie 3 lata- WYTRZYMAM![]()
(dentysta+opony)
no wlasnie mi mowil ze mam stymulowac by pobudzic przysadke, ale zaczne od przyszlego tygodniaNo mój to nawet 3 miesiecy nie potrafił wytrzymać.
Klaudoos dobre efekty oprócz seksiku daję gmeranie przy brodawkach, troche sobie powykrecaj to zobaczysz, ze skurcze przyjdą i m oze przyspieszysz poród. Co do USG to ja jade 20 grudnia żeby własnie zobaczyła jaka jest waga małej, bo od tego będzie zależało czy będzie cesarka czy nie. Tak sobie myslę że może nie powiedział Ci wagi żeby Cie nie straszyc duzym dzieckiem![]()
jak odpadły?u nas chyba tez niespodziewany wydatek bedzie- czyli naprawa wycieraczek w aucie- boj madry maz wlaczyl je jak bylo -15st na dworzu i padly! a dzis byla sniezyca i jechalismy bez![]()