Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
udalo mi sie dostac do sieci choc jest bardzo kiepska. skurcze mialam caly czas ale byly nieregularne i niebolesne. od wczoraj wieczorem zaczely sie schody. boli momentami bardzo. na szczescie dziala na mnie paracetamol z kodeina- na nim przespalam noc a teraz dostalam trzecia dawke bo bolalo. w sumie to chyba nie bola skurcze tylko szyjka jestt bardzo podrazniona zelem i jeszcze mialam 2 razy masaz szyjki- okropienstwo. powoli zaczyna sie rozwarcie- 1-2cm i czop odszedl. dzis rano polozna stwierdzila ze o 3.30 ppowinno sie udac przebic wody o ile samo sie nie zacznie bo skurcze jjuz sa jak przy wczesnym porodzie. pozdrawiam

claudia,
to nie lenistwo, to choroba, trzeba nabrać sił i z nią walczyć! odpoczywaj, bo jak przyjdzie dziecko to już o odpoczynku nie bedzie mowy
A mi stawia się macica bardzo często, czasem przyjdzie jakiś ból miesiączkowy...
Kochane 2 tyg temu 16 grudnia byłam na IP i jutro mija 2 tyg od tego czasu, a mi połozna mówiła, że miałam skurcze przepowiadające i zazwyczaj po dwóch tygodniach następuje poród, jak myslicie czy mam to odczytywać dosłownie ???
joasiab,
dobrze, że lepiej się czujesz, oj Kochana współczuję Ci:-(
olandia,
3mamy kciuki i czekamy na dalsze informacje :-)

a wiesz co ja Ci napisze??? ze sie ciesze, ze wreszcie narzekaszDziewczyny zmierzła jestem i już
Męczy mnie to, że jestem taka słaba....
Wczoraj gadałam z ginem, nawet flegaminę mi pozwolił brać jakby co....
Męczy mnie wszystko normalnie a najbardziej brak energii
tego nie mogę znieść
kaszel już w sumie coraz mniejszy jest, nie spodziewam się że w jeden dzień wszystko przejdzie...
Najgorsza dla mnie jest ta niedołężność, wiecie o co chodzi...
nie sprzątnę nic bo nie mam siły, żeby wyjść też nie mam siły....
szlag
![]()