reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

U mnie na komodzie leży wielka miska michałków białych w białej czekoladzie z białym musem, są przepyszne.

kurna takich jeszcze nie jadłam:szok:
gdzie je kupiłaś??

monciaa
hehehe dobre sobie , mały się ma za dobrze w brzuszku Twoim, jak tu biedaka wypędzać :-D

Ważne pytanie
czy wy notujecie skurcze na kartce co ile są i jak długo trwają??
ja mam często to twardnienie brzucha ale nie notuję tego a do porodu podobno trzeba mieć karteczkę z notatką
ja - głupol się przyznam , że chyba nawet nie umiem tego notować:sorry2:

reklama
dziewczyny matko co nas tak dzis wzielo na slodkie :-p

monciaa no to ty musisz sie starac zeby szymcio wyszedl pamietaj zadnych slodyczy :-)wiesz z drugiej strony mu sie nie dziwie,ze mu sie nie spieszy w koncu gdzie mu bedzie lepiej jak nie u mamy w brzuszku

moniaivoy zycze owocnego wieczorku, moze mnie tez sie uda mojego zaciagnac do lozka bo do paru dni planujemy male bara bara i nic nam z tego nie wychodzi :-( oby dzis sie udalo.
--------

claudia ja nie notowalam i pierwsze slysze o tym, ze kartka jest wymagana wazne zebys wiedziala mniej wiecej co ile masz skurcze i od kiedy.

kurna takich jeszcze nie jadłam:szok:
gdzie je kupiłaś??
Dostaliśmy od moich rodziców, pewnie w realu albo carrefure kupili. Tak wyglądają i są pyszne białe.jpgUciekam, bo trzeba trochę oczu oderwać od kompa bo oślepnę.

--------

claudia ja nie notowalam i pierwsze slysze o tym, ze kartka jest wymagana wazne zebys wiedziala mniej wiecej co ile masz skurcze i od kiedy.

aha
bo ja bym musiała siedzieć i kurde co do sekundy notować...

ale chyba wyczuję to, że to są TE skurcze , jak myślicie??
........................................................................................
Muszę tych michałków poszukać w sklepie

a my czekamy na księdza... dzisiaj kolęda... i znając życie przybędzie do nas późnym wieczorem...
ale poprosze księdza aby jakieś modły odprawił aby Szymuś zdecydował się na wyjście...:-D

do mnie harbatka z liści malin nie przemawia bo może wywoływać krwawienie i jakoś wolę nie kombinować. Tak jak z myciem okien czy froterowaniem podłóg może to zadziałać w 2 stronę i odleić łożysko a mam przykład mojej mamy że z tym nie ma żartów bo ona miała odklejone łożysko i niewiele brakowało i mojego brata by nie było bo utopiłby się w brzuchu w krwi ale całe szczęście że była wtedy w szpitalu

do mnie harbatka z liści malin nie przemawia bo może wywoływać krwawienie i jakoś wolę nie kombinować. Tak jak z myciem okien czy froterowaniem podłóg może to zadziałać w 2 stronę i odleić łożysko a mam przykład mojej mamy że z tym nie ma żartów bo ona miała odklejone łożysko i niewiele brakowało i mojego brata by nie było bo utopiłby się w brzuchu w krwi ale całe szczęście że była wtedy w szpitalu

mi też ginek nie zalecił aż takich porządków domowych... zwłaszcza jak się wiekszość ciąży człowiek oszczędzał:-)
co do herbatki to powiedział że najlepsze rezultaty są po 1-2 tygodniach picia... od razu nie pomoże...

więc pozostaje mi czekać:-)

ariska - a odszedł ci czop?? czy tak jak mój udaje że go nie ma :-)

reklama
A ja wlasnie wcinam paczka;) tez mnie cos na slodkie naszlo. A te biale michalki naprawce pyszne:) niestety juz sie kilka dni temu skonczyly.. :)
Claudia ja tez nie slyszalam ze trzeba miec zanotowane co ile ma sie skurcze no chyba ze dla wlasnej wiadomosci mozesz w domu notowac:)
Monciaa no ciekawe jak u Ciebie bedzie po masazu bo ja mialam wczoraj i nic sie nie dzieje.

Do góry