Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przez te wasze czekolady zaraz dorwe sie do polowki ktora mi po wczorajszej sesji zostala mniamm. wawel kasztanek mniam a co se bede zalowac![]()
claudia ja też najbardziej lubię milke. Ale ogólnie takto wszystkie czekolady mogę pochłaniać w ilości kilogramowych;p chodziarz powiem WAm, że przedwczoraj jak mnie naleciała ochota na słodkie to mąż otworzył czekoladki jeszcze z prezentów ślubnych (jakieś niby "lepsze" i miały być na czarną godzinę) Amadorro od Mieszka i nie dobre jak nie wiem;/ leżą i nikt nie je ich,
ale wczoraj w biedronce się zaopatrzyłam w krem czekoladowy do smarowania i czekolady więc mam się czym paść a jeszcze mama piecze metrowca właśnie;pp
dziewczyny ja mam takie pytanie CZY WY MACIE JUŻ KUPIONE LAKTATORY???? Pytam bo ja nie mam i tak naprawdę pomyślałam, że jak się okaże że jest niezbędny to watedy kupię a tak to może się okazac niepotrzebny wydatek. Jak jest u was?
)... na szczęście łożysko od tygodnia bez zmian i ilość wód bez zmian... serducho małego bije jak trzeba więc czekamy:/

michałki[/I] - mniam