reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczen 2011

reklama
katka - też coś takiego mi leciało przed odchodzeniem czopa z krwią. Tylko, że mi akurat ten czop już od soboty odchodzi... Tobie pewno odejdzie mleczko, czop i za kilka godzin pojedziesz na IP a ja dalej będę czekała na silne skurcze... Powodzenia kochana :)

mi tam nic nie cieknie,ale właśnie sobie skojarzylam, że może Maciek czeka na Dzień Babci? Bo mamom o ciąży powiedzieliśmy w Dziń Matki więc może chce znowu zrobić prezent i wyjść na Dzień Babci?:) Fajnie by było....a ja właśnie zaczynam robić fotoksiążkę z sesji brzuszkowej...ciekawe jak wyjdzie:)

ewcia no wiesz dalas czadu ja juz myslalam, ze ty juz tycka na swiat wypychasz a ty spalas :-) no niezly aparat z tego twojego synusia.

katka to moze cos sie szykuje

Ribi fajny masz ten pierwszy suwaczek. Maciuś jak widać nic sobie z niego nie robi:-)

Ewcia ile Ty tego czopa tam masz?

Mnie tam nic nie odchodzi, pewnie będzie tak jak z Anią, dopiero jak już akcja się rozkręciła to mi odszedł czop.

Idziemy z Anią zjeść rosołek. Ona już chyba zdrowa jest bo mi świruje że hej. Buzia jej się nie zamyka, szaleje i mamusi nie słucha:wściekła/y: Już mam łeb jak sklep, a tu jeszcze tyle godzin do wieczora. Już zaliczyła karę. No nic, mam nadzieję że druga będzie spokojniejsza:-) Tylko niech wyjdzie wreszcie!!!!!!!!!!

reklama
:-) :-)

ale się dużo dzieci porodziło w ostatniej dobie :-)
i jumabe dała znac o sobie :-)

mi ten czop tydzień odchodził i nic poza tym się nie działo... :-(

Do góry