Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja już po ktg. Wszystko gra ale jeszcze nie mój czas :-) mam przyjść znów w niedzielę na ktg a we wtorek o 8 rano już na oddział. I tyle się dowiedziałam. Oczywiście nie dostałam zwolnienia i od jutra mam iść na macierzyńskie. Wk..... się strasznie.Jutro rano rejestruję, się do internisty może uda mi się załatwić chorobowe. A jak nie no to muszę ten urlop brać chociaż mi się nie uśmiecha. Czy któraś z was też nie dostała po terminie l4 od ginka ?
Chyba że do jutra urodzę... złudne nadzieje...Ja idę jutro, nawet się nie rejestruję, bo u mnie w tej durnej przychodni to trzeba o 7 rano osobiście się rejestrować, można też z tyg wyprzedzieniem telefonicznie, ale jak zadzwoniłam to się okazało że już nie ma miejsc. Kpiny jakieś. Idę więc w ciemno, wejdę między pacjentami, już nie raz się tak wciskałam:-) a teraz z takim brzuchem to może jakiś emeryt się zlituje. Mnie też szkoda każdego dnia macierzyńskiego, jak obliczyłam razem z zaległym urlopem to będę musiała coś w sierpniu kombinować, bo do pracy mam zamiar wrócić we wrześniu jak już będzie żłobek.