reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

reklama
zaczyna mnie drapać w gardle i pokasływać :wściekła/y:

a zmieniając temat, to od 31.01 będzie w Lidlu promocja na pampersy i niemowlęce rzeczy
LIDL

chyba się położę, może coś poczytam, bo w TV nic kompletnie nie ma

monia-t: to wskakuj od łóżka z czosnkiem lub cebulą:) też widziałam tą ulotkę lidla, będą torby fajne na pampersy i rzeczy dla dzieci.

Ja idę oglądać film i będę skakać na piłce, bo wszystko u mnie ustało nawet czop nie odchodzi:( Super, ze ookatka juz ma przy sobie dzieciątko. Oby ribi się nie męczyła i też już niedługo była po.....

Ostatnia edycja:
no to faktycznie problem, masz możliwość zostawiać wózek na samym dole klatki? jak myślisz?

tak, jakiś czas temu sąsiadka z II p. tak robiła i chyba nikt nie marudził, więc jestem dobrej myśli :-) tylko teraz ona też jest w ciąży z drugim dzieckiem i tu może być kłopot bo 2 wózki to już trochę dużo tym bardziej że zastawiają wejście do piwnicy ale do jej rozwiązania jeszcze trochę czasu zostało - chyba 2-3 miesiące jak dobrze pamietam więc narazie tym się nie matrwię
a czas pokaże jak to będzie

ja juz po kolacyjce,ale się najadłam - polecam bakietkę z mozarellą z piekarnika... pychotka... chociaż pewnie zaraz odezwie się moja "ukochana" zgagusia i zostanie ze mn a przez całą noc

claudia- :) he he myślę ze zdążą rok to spokojnie będzie śmigał jak nie półtora.

U Mnie lidla niestety brak....a te 39,99 to brutto juz???
Ostatnio kupiłam huggiesy'' 3 ''z paczką hu steczek nawilżanych za 38 zł...miałam wziąść ze 4 paczki,ale akurat kasy nie miałam przy sobie tyle(karty do bankomatu nie posiadam) moze jeszcze będą.

ferulka to może jednak sie spotkamy na Kamieńskiego, u mnie też wszystko ustało, łudzę się że to cisza przed burzą:-)

monia-t dzięki za linka, czasem zaglądam na stronkę Lidla, ale rzadko, a tak to na pewno się skorzysta z oferty, przede wszystkim Pampersów.

claudia oni takie markety to budują bardzo szybko, na pewno się doczekasz...

samantaa jesteś w dobrej sytuacji, bo kto pierwszy ten lepszy:-D A odnośnie bagietki to zrobiłaś mi smaka, ale nie mam ani bagietki ani sera:-( Albo taką zapiekankę z pieczarkami i serem bym sobie zjadła...hmmm...

Witam dziewczynki, jestesmy juz w domku. Wrócilismy już wczoraj, ale wszystko było w organizacji. Mały jest mega grzeczny i kochany. Karmimy sie cycusiem...własnie mam nawał...aaaa jak boli. Moze jutro nadrobie forum, bo dzisiaj padam:-)
Buziaki!!!!

reklama
witaj sylvi :-)

piersi troszkę pobolą i przestaną,

co do LIDLA to już się zabierali za budo kilka lat, ale dopiero teraz taka wredna baba dała pozwolenie - nareszcie

oj samantaa , mieszkałam też kiedyś w bloku i wiem jak to jest, a wózek możesz zostawić np. na półpiętrze...między parterem a 1 piętrem
dużo osób u nas tak robiło :-)

Do góry