C
claudia4you
Gość
claudia jak ja Ci zazdroszczę i nie tylko Tobie tych spacerków, chętnie wskoczyłabym w końcu w inną kurtkę i połaziła trochę pchając przed sobą wózek... Nie mogę się doczekać.
no powiem, że jestem z siebie dumna

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
claudia jak ja Ci zazdroszczę i nie tylko Tobie tych spacerków, chętnie wskoczyłabym w końcu w inną kurtkę i połaziła trochę pchając przed sobą wózek... Nie mogę się doczekać.

spokojnie ja bylam 3 razy na IP 2 razy mialam skurczeregularne mowili ze symuluje i ze to nie porodowe- potem okazaLO sie ze jednak porodowe.. a tylek mnie bolal- rozsadzal dopiero po oxytocynie.. ale ogolnie u mnie bylo brak prawidlowej akcji porodowej wiec moze u Ciebie jednak sie zaczyna?no i d...pa. Byłam na IP, odszedł mi czop śluzowy. w kolejce na IP skurcze miałam regularne co 5 minut, pózniej co 10minut i zmieniało się natężenie. Badanie rozwarcia bolało jak cholera, robiły mi je jakieś dwie studentki a lekarz się przyglądał.
Na KTG skurcze małe, a mnie teraz boli aż pupa jak mnie zlapie.
Dziewczyny jak się odczuwa skurcze porodowe? bo ja już zglupiałam. Boję się, że znowu jak się będą nasilać to już nie pojadę bo wstyd mi że panikuje
Ribi- ekstra!!!!