Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
He,he... ogony bobraa ja co chwilkę chodzę i usypiam mojego GłodomorręI oczywiście musi być pierś bo jaka zabawa...nic dziecka nie interesuje...
Co do piersi to nie noszę stanika bo mam czerwone brodawki i jakos stanik mnie podrażnia....mam nadzieję, że nie zrobią mi sie "ogony bobra"....
Ribi glownie dlatego, ze moja pediatra preferuje szczepic na pneumo i meningo pozniej/ nawet kolo 2 roku zycia, jesli dziecko nie idzie do zlobka/. Ona twierdzi ze to za duzo szczepien na raz jest teraz, ale oczywiscie gdybym sie uparla to bym mogla zaszczepic. No ale doszlam do wniosku, ze moze faktycznie poczekam pol roku i wtedy zaszczepie Nastke, przed pojsciem synka do przedszkola. Teraz raczej nie mamy za duzo stycznosci z innymi dziecmi. Tylko na temat meningokokow jeszcze z nia nie rozmawialam.
Malutka link jest na watku o dolegliwosciach![]()
Bobotic, to ta sama substancja, tylko większa dawka. Wcześniej stosowałam Esputicon, ale nie bylo widac poprawy...catelin - espumisan jest tez dobry na kolki