Dostałam leżaczek FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK - WIBRACJE- KURIER! (1466371416) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i nie wiem czy już mała może w nim leżeć czy jeszcze za wcześnie ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wITAM sie i jaale produkcja
U Nas po szczepieniu ok
Maja była dzielna..ale płakusiała
Doktorka była zdziwiona i w szoku ze juz tak reaguje na swoje imię
Pisała któraś coś o sposobie noszenia dzieci na rekach...i dziś dowiedziałam się ze źle Majkę trzymambo trzymałam tak jak do odbicia.
Ze powinno się jedną reką podtrzymywać pupkę i plecki między nogami dziecka a drugą główkę -tak na lezacy jak by kołyskę jej chcieć zrobić.
Bo ze jeszcze kregosłup jest za słaby same chrząstki ze jeszcze dobrze nie skostniał i ze później wychodzą rózne skrzywienia kręgosłupa i problemy w pozniejszym wieku.
Na wszelki wypadek biorę Małą juz tak jak bralam tylko do odbicia....
Ribi -pytałam się o te n krem...
To mi powiedziala ze zbędny...bo on znieczula tylko miejscowo skórę a nic w gląb.... i ze dziecko czuje zastrzyk...bo przecież go wpuszcza głębiej i on się rozchodzi i boli maluszka.
Ze te dzieci co szczepiła i miały posmarowane miejsca tym kremem,wszystkie bez wyjątku płakały...
I przed odczynem poszczepiennym,jesli takowy wystąpi tez nie uchroni,a kosztuje ponad 30 zł...więc wg,niej to zbędne....chyba ze mam za duzo kasy-tak mi powiedziała
joasienka, ty się nie boisz jeść pączków? mi położne w szpitalu odradzały, bo smażone na głębokim tłuszczumama wpadła, przyniosła pączki to się objadałam :-)
moja zasnęła to może jej paznokcie obetnę bo masakra mnie drapie :-)