reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Najważniejsze że szybko wychodzą i dzieci o tym bólu nie pamiętają:)

Mój Maciej to spioch po mamie hehe może spać i spać;) 13h przespał ciągiem, aż muszę w notesie zanotować:)

reklama
Witam!!

ja to po wczasach wiecznie czasu nie mam na bb, bo ciągle jak nie pranie to prasowanie, ale już dziś chałupkę całą ogarnęłam, to się cieszę :)

Kamilkowi też wyszedł ząbek - dolna lewa jedynka, a druga już się przebija - jesteśmy w szoku, bo poza ślinieniem nic tego nie zapowiadało:)

chorującym i ząbkującym maluchom życzę dużo zdrówka i jak najmniej bólu!!!

Modlicha,
Gratuluje ząbków Kamilkowi:) Maćkowi też szybko wyszły te dwa dolne i niewiele płakał, bardziej potem płakał myslałam że idą następne zęby a tu się okazało że bolał go brzuszek bo zęby górne się nie pojawiły, no trudno:(

znikam do Maciusia, bo szaleje w stołeczku i rzuca zabawkami;)

Dziewczyny jak wy ubieracie dzieci do snu i czym przykrywacie? bo ja mam ostatnio wrażenie, że moje dziecię ma za ciepło. Ubieram go w pajacyk z długim rękawkiem i przykrywam kołderką. Nie rozkopuje się ale czasem wydaje mi się że jest lekko spocony. Tyle, że u nas jest też niestety ciepło w mieszkaniu.

Jumabe my ubieramy Miśka w samo body z krótkim rękawkiem i skarpetki,a przykrywamy cieniutką kołderką tylko do połowy, a i tak po kilku minutach nóżki ma na kołdrze. Ale Misiek od samego początku nie znosił jak było mu za ciepło.
Misiek trzyma się dzielnie,nie ma temperatury,ma apetyt, no i najważniejsze glukoza super:-) Tylko kaszelek go bardzo męczy

reklama
jumabe,
U Nas też body z krótkim i skarpety, a czasem jak jest zimno tak jak dziś to mam takie cieniuteńkie rajstopki na lato i mu wkładam bo okrywam go kocykiem ale on zaraz się odkrywa:) Zresztą mam tylko 3 body z długim w obecnym rozmiarze bo jest pora letnia wiec wszystko z krótkim mam:)

Ostatnia edycja:
Do góry