reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczen 2011

reklama
witajcie,
ja nadal karmie piersią i Maja najbardziej to lubi. Karmie na żadanie nawet nie zlicze ile razy dziennie:) bo ona po prostu bardzo to lubi. Czasami chyba tylko po to żeby się popieścić:)

Samanta niestety trochę mnie od wczoraj łamią kości, ale będzie dobrze. Od wczoraj biorę zapobiegawczo witaminy.

Podjęliśmy decyzję i w przyszłym tygodniu jadę z Misiem do mojego chrzestnego do Wrocławia. M zostanie w domu, bo nie dostanie urlopu, a my zmienimy trochę klimat. Obawiam się tak długiej podróży pociągiem, ale stwierdziliśmy, że w pociągu będzie nam wygodniej niż w aucie. Teraz tylko modlić się, aby pogoda nam dopisała.

Gdyniaka dacie radę, ja miałam ten sam problem jak chciałam do Warszawy jechać, w końcu mała lepiej zniosła podróź pociągiem niż samochodem:-) najgorszy był tłum ludzi w pociągu, ale Zośka była grzeczna, nie marudziła, nie płakała tylko grzecznie leżała

A my znów mamy problem z jedzeniem, nie wiem co się stało ale mała jak je obiadki to ma odruch wymiotny a po chwili się dusi, czy któraś z was miała coś podobnego u swojego dzieciaczka? aż boję się ją karmić. a deserki zjada normalnie

u mnie to samo, jak daje obiadki to Maja zaciska usta. Za to owoce wcina chetnie:)
Tylko pupe ma zaczerwienioną od wczoraj. Wietrze ile wlezie, mam nadzieję ze to szybko zejdzie.
jaki używacie krem na odparzenia?

my uzywamy sudocrem i bephanten ale to zdaża się sporadycznie, bo małą tubkę bephantenu mam jeszcze od porodu a sudocremu użyłam może 10 razy. Na szczęście Zośka ma super skórę i nie musimy na nią nic stosować,
mąż kąpie małą a ja szybko czytam co u Was ale widzę że tu na bb raczej cisza

mi.nu ja byłam wczoraj u pediatry na szczepieniu i pytałam też o witaminę D więc powiedziała, że jeśli dziecko wypija min 800ml na dobę mleka modyfikowanego to już nie potrzeba podawać, nie wiem jak to z cycolkiem jest niestety

reklama
LASECZKI - PILNE!!!

Mam do oddania darmową wejściówkę na Targi Moje Dziecko w Warszawie!!!
Targi odbywają się w ten weekend!!!
Wejściówka do odbioru dzisiaj i jutro w kawiarni Kredkafe przy Alei Wyzwolenia 14 w Warszawie!!!

CZY KTÓRAŚ JEST ZAINTERESOWANA???
BO MUSZĘ PILNIE DAĆ ZNAĆ, KTO ODBIERZE MÓJ BILET!!!

Do góry