reklama

Styczen 2011

katka, batonik dużo zdrówka dla córeczek
batonik to wizyta lekarza Cię uspokoiła;-)
farbka rany, biedaczek :-(
kurczę czemu wcześniej nic nie wyszło
maluszek będzie miał ciężki dzień , trzymam kciuki, może ten zabieg jest konieczny i najlepiej aby go prędko miał za sobą
Michaczi też miał niezstąpione jąderka , ale podobno już jest ok...:sorry2:

reklama
farbka - Szymus mial wedrujace jaderka i do tego wodniaczka na prawym jaderku, i mnie od razu poinformowano ze jak do roku to sie nie uksztaltuje tak jak powinno to czeka nas operacja, bylismy na kontroli na poczatku stycznia i jest wszystko w porzadku na szczescie, Ale dziwi mnie podejscie lekarza ze mozna czekac do dwoch latek, Im szybciej tym lepiej. No i wspolczuje bolu siurka synka. Nas tez chyba to czeka bo maly tez ma stulejke.

Batonik uściskaj od nas Blankę. niech szybko wyzdrowieje. zaskoczyłaś mnie z tym co napisałaś o refundacji na Bebilon Pepti. my w czwartek mamy szczepienie i też muszę wziąć receptę. mam nadzieje że nie będzie problemów.
A Blanka miała robione jakieś badania potwierdzajace skazę białkową? czy tylko po wysypce rozpoznano?

Batonik uściskaj od nas Blankę. niech szybko wyzdrowieje. zaskoczyłaś mnie z tym co napisałaś o refundacji na Bebilon Pepti. my w czwartek mamy szczepienie i też muszę wziąć receptę. mam nadzieje że nie będzie problemów.
A Blanka miała robione jakieś badania potwierdzajace skazę białkową? czy tylko po wysypce rozpoznano?

Witam porannie jako pierwsza :-p

... Mi.nu na pewno wyściskam Blanię ;-) my mamy rozpoznaną skazę tylko na podstawie objawów skórnych i niby jesteśmy za lekkim przypadkiem :baffled: bo np.: nie mamy do tego śluzowatych,luźnych lub z krwią kupek :eek: zamierzam dokładnie zapoznać się z tą ustawą i w środę podjedzie pediatra ze skierowaniem do alergologa :sorry: wkurzyłam się troszkę bo ona na serio tak sie czasem drapie, że szok:szok: i dla mnie nie są to lekkie objawy tylko raczej bardzo uporczywe, poza tym działa na nią ketotifen więc gdyby wszystko było OK to by nie reagowała na lek :sorry: ehhh trudno :zawstydzona/y:

... a u nas dziś nocka super, Blanka poszła spać o 18:50 na noc i wstalo o 7:40 bez pobudek w nocy :szok: więc na pewno już jej lepiej :tak:

Pzdr

Witam Was widzę że z tymi receptami to szał jest :-(
ale nam utrudniają kurde..
aż się boję co będzie jak będę musiała iść do apteki :-(

Dużo zdrówka dla maluszków.

oraz wszystkiego dobrego dla dzisiejszych roczniaków

Ostatnia edycja:
Katko!! STO lat dla Nadusi i duzo zdrowka dla niej.

Dziekuje dziewczyny za zyczenia dla gabrysi, u nas roczek sie udal, bylo wesolo, kazdy mial czapeczke i taki gwizdeczek, byly serpentyny :0 Gabi poczatkowo troche marudzila, ona bardoz nie lubi jak jest duzo ludzi, ale potem juz bylo super!! A noi roczka nie przedreptala, ale dwa dni po zaczela nam chodzic i jest niezla jazda :) smiesznie chodzi jak mumia :D

Zdrowka dla wszytskich malenstw.

Pozdrowionka

Klaudia są tylko problemy z lekami refundowanymi na choroby przewlekłe bo wtedy nie płaci sie 100% tylko mniej i o to całe halo jest bo nie wiadomo czy 30 czy 50 czy jeszcze inaczej. Normalne leki są bez żadnych problemów.

Cześć dziewczynki :)

Tak dawno tutaj nie zaglądałam.

Wasze dzieciaczki są cudowne :)
Widzę, że Klaudia wróciła :) Bardzo się cieszę. Moc buziaków dla Miśka :)
W wolnej chwili poczytam co u Was się działo bo mój gzub ostatnio nie chce zasypiać sam w łóżeczku i właśnie już pół godziny walczy...
Za godzinę Madzia kończy lekcje i lecę po nią do szkoły ale jeszcze pół godzinki mam wolnej więc lecę nadrobić zaległości :)

A i widziałam mamy kilka nowych forumowiczek :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry