reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

Witam Kobietki. Co do rozciagajacej się macicy to mam pytanie: drugi dzień mam takie lekkie boleści brzucha:-(. Nie jest to mocny ból . Po prostu tak jak się że odczuwa lekką niestrawność. Czy to może być właśnie spowodowane tym że dzieciaczek rośnie i macica się powiększa?Dodam że byłam we wtorek u gina i wszystko jest ok tylko ze wtedy jeszcze nic takiego nie czułam. Nie czuję jeszcze też ruchow. Więc sie zastanawiam czy lecieć do gina? :-(

reklama
Witam Kobietki. Co do rozciagajacej się macicy to mam pytanie: drugi dzień mam takie lekkie boleści brzucha:-(. Nie jest to mocny ból . Po prostu tak jak się że odczuwa lekką niestrawność. Czy to może być właśnie spowodowane tym że dzieciaczek rośnie i macica się powiększa?Dodam że byłam we wtorek u gina i wszystko jest ok tylko ze wtedy jeszcze nic takiego nie czułam. Nie czuję jeszcze też ruchow. Więc sie zastanawiam czy lecieć do gina? :-(

A możesz do niego zadzwonić?

Właśnie dzwoniłam do gina bo trochę się przeraziłam:no:. Powiedział że jak nie ma krwawienia, plamienia i silnych bóli to nie panikować:szok:. Można wziąsć też no-spę, tylko nie zapytałam ile... Właśnie przeczytałam w necie że teraz macica coraz szybciej się rozciąga i można czuć bóle w podbrzuszu, a także bóle pleców.
Wzrost macicy jest uwarunkowany wzrostem znajdującego się w niej płodu. Rozciągnięciu ulegają również więzadła macicy. Czy powinnam się denerwować? Co sądzicie... :sorry:

Malta ja mam tak samo. Nie masz się czym martwić, bo to macica się rozciąga. Mnie dodatkowo krocze pobolewa ale to spojenie łonowe się rozciąga. Więc bez stresu, bo w niczym nie pomożesz. Ja no-spe biorę 2 razy dziennie jak mnie boli. Więc spokojnie możesz sobie wziąć i sie połóż i odpoczywaj

claudia dzięki za instrukcję obsługi wklejenia avatara :-)

damquelle ja potrafię tylko same podstawowe rzeczy z tego decupage. Ale widzę, że te aniołki są skomplikowane więc nie dla mnie,ale śliczne :)

Malta ja mam tak samo. Nie masz się czym martwić, bo to macica się rozciąga. Mnie dodatkowo krocze pobolewa ale to spojenie łonowe się rozciąga. Więc bez stresu, bo w niczym nie pomożesz. Ja no-spe biorę 2 razy dziennie jak mnie boli. Więc spokojnie możesz sobie wziąć i sie połóż i odpoczywaj

joasiab piszesz że 2 razy dziennie ale po ile- 1 czy 2 tabletki ???

ja bylam u mojego w poniedzialek, pow ze mnie pobolewa i kluje, powiedzial ze mam brac 3x po 2 tabletki. poki co nie boli wiec nie wzielam.

jeszcze 3 h i zobacze moja slicznotke na 3d;)

reklama
claudia dzięki za instrukcję obsługi wklejenia avatara :-)

damquelle ja potrafię tylko same podstawowe rzeczy z tego decupage. Ale widzę, że te aniołki są skomplikowane więc nie dla mnie,ale śliczne :)

Nie ma sprawy ja już siedzę w tym forum rok i to dla mnie żaden problem

Do góry