C
claudia4you
Gość
No witam.
Jeżeli chodzi o plany na dzisiaj, to ja w teorii ich mam dużo, ale nie wiem jak w praktyce.
Na 13:00 mam terapię
a jeszcze muszę już zamówić nowe szkła do okularów,
Odebrać list polecony z poczty,
Zanieść L4 do pracy
a najgorsze jest to, że nie wiem czy zdążę z okularami, bo terapię skocze o 14 a tam jest otwarte do 15 dzisiaj a to daleko z pół godziny drogi.....
Na razie to muszę iść umyć włosy i zrobić śniadanko
Ribi, bluzeczki świetne ;-)
Jeżeli chodzi o plany na dzisiaj, to ja w teorii ich mam dużo, ale nie wiem jak w praktyce.
Na 13:00 mam terapię
a jeszcze muszę już zamówić nowe szkła do okularów,
Odebrać list polecony z poczty,
Zanieść L4 do pracy
a najgorsze jest to, że nie wiem czy zdążę z okularami, bo terapię skocze o 14 a tam jest otwarte do 15 dzisiaj a to daleko z pół godziny drogi.....
Na razie to muszę iść umyć włosy i zrobić śniadanko

Ribi, bluzeczki świetne ;-)
. Pamiętam że w pierwszej ciąży nie miałam takich dolegliwości, żadnych bóli, plamień, kłuć itd. Teraz ciągle mam stracha...no ale cóż to było 10 lat temu i zamiast młodsza
, to jestem przecież coraz starsza;-). Zbieram się i spadam do mojej księgowej no i po jakieś zakupy na obiad. Może dzisiaj kalafior z bułeczką na maśle....mniam. Trzeba korzystać z uroków lata i warzywek sezonowych
Co myśle, że już bedzie teraz tylko lepiej to pare dni minie i znów to samo
ale teraz się bede musiała wstrzymać bo wiadomo;-)
Oczywiście odrazu się przeraziłam chociaż gin powiedział że to bardzo częste u dzieci na tym etapie rozwoju i zanika samoistnie do 20 tygodnia ciąży. Czy wiecie coś na ten temat z własnego doświadczenia?