Blondii-Nie wiem czy miałam wyznaczane coś takiego jak krzywa cukrowa.Chyba nie bo tak to bym słyszala coś o tym.A to od was słyszę ze wyznaczaja.Troszkę mam tym moim cukrem myśli zaprzątnięte-bo co jak mi się cukrzyca przyplątała??
Ale na czczo mam 65 więc może każa mi uważać co jem.
Będę miała teraz 3 tygodnie stresu.....
Kochana, krzywa cykrowa wyznaczana jest po pobraniu krwi, tzn. najpierw pobierają krew, potem wyznaczają krzywą i jak ona jest dobra, to dopiero można pić glukozę, gdybyś miała coś nie tak nie pozwoliliby Ci wypic tej glukozy, na podstawie tej krzywej własnie wyznaczany jest
zakres referencyjny. (sprawdz na badaniach)
Idę spać Moje Drogie. Mam jeszcze takie pytanko, czy nadal istnieje możliwość zostania dodaną do grupy zamkniętej? Temat zniknął, a ja czekam na dodanie już z półtora miesiąca. Z kim powinnam się skontaktować w tej sprawie?
Dobrej nocki i do jutra
Chętnie bym Ci powiedziała, ale sama nie wiem, był kiedys taki temat i tam sie zapisywało, później dostałam odpowiedz (nie pamietam od kogo), że ja juz jestem w grupie zamkniętej:"Styczniowe mamy" czyli tu gdzie piszemy teraz, a ja myslalam, że zostal stworzony taki temat i taka grupa dodatkowa, gdzie nikt poza nami nie bedzie mógł czytać... sama tego nie rozumiem
Ewcia - gratuluje córci :-) z tym serduszkiem jak napisałaś to mi stasznie smutno było, ale ciesze się ze wszystko się wyjasnilo :-) trzymam kciuki, abys wytrwała w zaleceniach lekarza, wypoczywała tylko na bokach i nigdy juz takiego stresu przezywac nie musiała!
Dziewczyny to jeszcze nie wszystkie dziewczyny na tej liscie, przesledziłam temat płci, i tyle Was udało mi sie wynotować, wiekszość z Was mi pomagala pisząc na PW, ale jest pewnie kilka jeszcze przyszlych mam, które rzadko zaglądaja i na tej liście ich nie ma!