Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć dziewczyny, własnie wróciliśy z chr po 15 godz prowadzenia auta padam w głowie mi chuczy ale szczęśliwi opaleni i teraz będziemy odpoczywać. Poczywtam Was jutro teraz tak zaglądłam co i jak.
Witam Dziewczynki:-)
Pogoda zapowiada się udana, słonko już świeci i temperatura też niezła bo o 7 rano było 10 st C ateraz jest już 12:-)
Zaraz wypiję "ulepik" - glukozę z cytryną i jadę na badanie cukru. Mam nadzieje że się nie wyrz....:-(
Miłego dnia:-)
Ja też mówię "dzień dobry" wszystkim mamusiom. U nas też słoneczko świeci, ale jest strasznie wietrznie. Oby ten wiaterek chmur nie przywołał :-)
Dzisiaj mam dzień leniuchowania... wczoraj posprzątałam mieszkanko, na obiadek zrobione są już pierożki ruskie... normalnie tylko leżeć i obijać się
miłego dnia...
Oj, przestraszyłabym na pewno - ale na szczęście ten oddział, w którym się to działo, został już zlikwidowany - no i było to prawie 17 lat temu... ;-)Giovannessa-co tu straszyć??możesz poopowiadać,a jak by sie dziewczyny wystraszyły tych 33godzin to ja je pociesze moimi 3-ma
![]()

Ewcia-a tak z ciekawości się zapytam,jak długo jesteście na weselu???standardowo???Bo widzisz my mieliśmy ogromny klopot i z kamerzystą i z fotografem.(fotograf-znajomy-niestety mamy fotki plener,kośćiół i na sali przywitanie chlebem i solą i jedno,za stolem i finito-dostał tel ze coś w domu nie tak z mamą i musial jechać do szpitala.Zdjecia pożyczyłam,wsiąkły i tym sposobem nie mam,a o odbitki które on ma przez 3 lata nie mogę się doprosić-efekt-brak zdjęc...wrrr)
Kamerzysta był zgodzony ze zostanie do 3 a suma sumarum po oczepinach chcial się zwijać do domu(czyli zaraz po północy, i musieliśmy dopłacić 400zl zeby został(kaseta wyszła 4,5h)ale uważam ze nie slusznie chcial kase
Monika-Ale mi smaka na to leczo narobiłaśja to dziś pewnie pulpety z makaronem.....wczoraj miałam wytęsknione ruskie.....a mąż mięsne.A jutro zrobię rosół to i w nd nie będę musiala gotować
Też trzeba było go ustawiać,bo w przerwach jak zespół nie grał zaczął sobie drinkować i póżniej chwiejnym krokiem.....chodził....a nie powinno to tak wyglądać....