Wlaśnie wróciłam, załatwiłam w urzędzie sprawy no i poszłam do kosmetyczki....wyglądam ślicznie

Lubię mieć takie wyraźne brwi, bo przy moich rzęsach jak są niezafarbowane to wyglądam łyso....
claudia dziś nie robiłam rzęs , ale myślę że następnym razem zrobię. Co do pieczenia to zazwyczaj piecze bo w końcu to woda utleniona...ale warto bo zafarbowane rzęsiska dodają tajemniczości
ewcia pewnie zazdrości , powiedz jej , że Ty o tyle mądrzejsza jesteeś że wzięlaś lekki. A poza tym ona nie będzie nim jeździć tylko Ty, więc "kij jej w oko" do wózka.
aniwar może skonsultuj się z lekarzem i powiedz że nienajlepiej się czujesz po tych tabletkach....
blondi ja mam tego rogala
Poduszka rogal dla kobiet w ciąży i do karmienia (1253639115) - Aukcje internetowe Allegro i jestem mega zadowolona już nie wyobrażam sobie spać bez niego, a co najważniejsze nie śpię już na brzuchu

a wzięłam wiązany, bo później przyda się dla dzidzi...a dostawa była raz dwa,ale patrząc na to że jest czwartek to pewnie w poniedziałek będziesz miała...
KOCHANA MAMY TEN SAM KOLOR
weronika ja widziałam śliczną na allegro
Sukienka ciążowa^^RITA^ czarna/czerwona/purpura (1253266501) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ale inne też są fajne i nie takie drogie.
Ja dziś na taniec brzucha

już nie mogę się doczekać....